Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
koledzy a po co Wam aktywatory??
ja jestem w posiadaniu kluczy ktore normalnie dzialaja poprez telefoniczna aktywacje..
wiec po co korzystac z aktywatora??

grigor1993

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

dawidengler

Gość
IP zapisane
grigor1993 ,gdybym podał klucz tu na forum to zaraz by mnie administracja "zjadła"

marusg

Aktywny użytkownik
hej ludziska,bêde królem spamowiska
IP zapisane
klucze są na stronce ---->http://www.7link.yoyo.pl/linki/A$IOR,%20klucze.txt

ale klucze MS może wrzucić na "czarną listę" i zablokować,a loader jest chyba nie do zablokowania

poprawcie jak nie mam racji
E5200@3,4Ghz|Gigabyte GA-EP31-DS3L|4GB A-data Gaming Edition|Scythe Mugen|Pentagram Silent Force 460W|CoolerMaster Elite 331|Gainward HD4850 Golden Sample|Segate Baraccuda 500GB|Samsung SyncMaster T190

Wojdas

*
Nowy użytkownik
Royaume de Jérusalem
IP zapisane
A ja mam jakiś dziwny problem.
Jak zainstalowałem RTM na wirtualnej maszynie (VMware) i aktywowałem go bez problemu aktywatorami w wersji 1.2 i 1.3.
Ale jak juz postawiłem system normalnie i aktywowałem to podczas restartu pojawia sie okno ładowania systemu jak w Viście a następnie dziwne okno i wielki czerwony napis ERROR i napis na górze "do not read C:\Recovery.dat" czy jakoś tak i system umiera=format. Dzieje sie to na obu loaderach mimo ze na VM działało.
Wie ktoś może o co kaman ? ???

machos89

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Panowie niech mi ktoś poda instrukcje jak aktywowac windows 7 ultimate jak sie ma partycje reserved bo był ładny opis na blogu, ale niestety juz go nie ma a pilnie tego teraz potrzebuje . Mam laptopa MSI U100

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Podałem mniej więcej na PW ;)
W razie problemów, pisz na PW dalej.
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

machos89

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

king2009

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Mam laptopa emachine E725 Niestety nie mogę go w żaden sposób aktywować.Może ktoś zna sposób na ten model???

machos89

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Robilem wg instrukcji Tom'a ale problem jest w tym ze gdy wpisuje ta komende do dyskow to wyswietlaja mi sie 3 partycje z czego dwie mam aktywne w moj komputer , a ta ukryta jest partycją OEM i nie moge jej przypisac zadnej litery itp. wiec co z tym zrobic ?

Wojdas

*
Nowy użytkownik
Royaume de Jérusalem
IP zapisane
Tez bym prosil o ten ladny opis aktywacji z ta ukryta partycja  ;), bo ja mam akurat Ausa M50vc i to moze w tym mam problem.

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Mam nowy experymentalny aktywator od Hazara. ;) Żaden loader. ;) Uwaga jest to wersja testowa więc wiecie...linki na forum Toma.

michalus

Ekspert
IP zapisane
Cytat: GENERiC w 14 Sierpień 2009, 22:53:56
Mam nowy experymentalny aktywator od Hazara. ;) Żaden loader. ;) Uwaga jest to wersja testowa więc wiecie...linki na forum Toma.
@GENERiC testowałeś go?

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Nie testowałem, bo OS mam już aktywowany. Aha działa na każdej wersji. :D