win 7 wykrywa niską wydajność

Zaczęty przez rynio, 04 Sierpień 2009, 19:01:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

run3

**
Użytkownik
IP zapisane
Kolego .Żeby dokładnie zdiagnozować problem ,wrzuć scren z (narzedzia aministracyjne -podglad zdarzeń -dziennik systemu windows-aplikacja. Zapamietaj dokładnie godzinę  w której ci wyskakuje komunikat.Dzieki temu dokładnie będzie wiadomo co sie działo bo tak można bawić się w zgaduj- zgadulę .Daj scren z godziną komunikatu to się sprawdzi.

rynio

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: michalus w 05 Sierpień 2009, 23:20:26
No aero moze sie wylaczac przy dzialajacej w tle zminimalizowanej grze nawet jak bedziesz mial super grafe.To czy jest aero nie zalezy od tego jaka pamiec graficzna ma karta a od jej wydajnosci dla interfejsu w danym momencie w MB/s.Wiec taki komunikat czy chcesz wylaczyc aero moze sie pojawiac.Zalezy w jaka gre jeszcze grasz jak bardzo obciaza grafike.Zrob ocene klasyfikacje systemu przy dzialajacej zminimalizowanej grze i porownaj wynik kiedy gra nie dziala

robiłem i wyszło to samo, teraz jest włączone aero i nie mam takich problemów, o których wspomniałem, ale tutaj powracam do punktu wyjścia, czyli, że czasami win7 wykryje niską wydajność systemu..