michalus

Ekspert
IP zapisane
Jaki???Nie nie musisz przeinstalowywac

kakarott

*
Nowy użytkownik
Owner
IP zapisane
Ten co do niego podawaem link dalej jest 30 dni do konca :/ czy wow7 zadziala? i czy napewno nie musze robic reinstala ? jak tak to niech ktos poda mi linka do wow7

michalus

Ekspert
IP zapisane
Ale zrobiłeś wszystko po kolei czyli none slic option 1 potem none slic option 2 i activation slic present no i najwazniejszy to restart kompa ;)

kakarott

*
Nowy użytkownik
Owner
IP zapisane
upps ja nie wiedzialem o takiej kolejnosci ;/ a nic sie nie stanie jak teraz jeszcze raz to zrobie?

musze po kazdym restart zrobic?

michalus

Ekspert
IP zapisane

kakarott

*
Nowy użytkownik
Owner
IP zapisane
Jestes moim bogiem!! Wielkie dzieki system aktywowany! teraz musze tylko uwazac na aktualizacje czy tak?

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane
A ja mam wylaczoną aktywacje systemu calkowicie i pisze mi STAN NIEDOSTEPNY ;P WU dziala dalej i pobiera aktualizacje. Dodam jeszcze ze moj system Win 7 HP x64 RTM.
Pozdrawiam wszystkich.

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
od kiedy zainstalowałem RC Windowsa 7 to od tamtej pory nie chce słyszeć o Xp :D ;)
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

Bartos

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Le¿ajsk
IP zapisane
...a właśnie skoro 7 ma wbudowanego klienta poczty Windows Mail to jak go uaktywnić nie stosując sztuczek z kopiowaniem plików klienta z Visty?

bo w końcu po coś musi być ten klient skoro już go dali
Windows MX RGB......Windows 7HP x64

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane
Szukajka sie klania bo temat stoi jak wryty w przyklejonych ;p
Pozdrawiam wszystkich.

Bartos

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Le¿ajsk
IP zapisane
no wiem że jest przyklejony temat ale ja pytałem czy jest jakiś sposób by uruchomić tego klienta już wbudowanego w 7 bez pomocy tego tutoriala z przenoszeniem plików z Visty.

Bo skoro juz jest wbudowany w 7 to chyba nie po to by kombinować z plikami z Visty?
:)
Windows MX RGB......Windows 7HP x64

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: J-B w 04 Sierpień 2009, 21:40:58
no wiem że jest przyklejony temat ale ja pytałem czy jest jakiś sposób by uruchomić tego klienta już wbudowanego w 7 bez pomocy tego tutoriala z przenoszeniem plików z Visty.

Bo skoro juz jest wbudowany w 7 to chyba nie po to by kombinować z plikami z Visty?
:)

http://download.live.com/

michalus

Ekspert
IP zapisane
Ale ten z visty jest lepszy niz ta marnota z Windows Live

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane