mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jest już nowsza wersja i prostsza. Język A tak btw wcale nie musi wybrać lenovo czy hp.
@GENERiC  to podaj namiar na to :)

mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
a czy ktos z was  s[rawdzal moze takie cos Windows 7 Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 ???

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Oj to normalne, że co jakiś czas wychodzą nowe wersje.

mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
oj chyba sie wstrzymam tym aktywowaniem do 6 sierpnia W7 za pare dni wylatuje a czytam tu ze komus lapka wysadzilo w powietrze  ;D jak cos zawsze mam 30 dni ...a niby winde mam na Virtualu ale nieche miec klopotu w czasie wakacji
thx

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Wysadziło starym loaderem, któremu większość rzeczy trzeba robić samemu i dlatego mam do niego zaufanie. Nowsze loadery są już w pełni jakby to powiedzieć zautomatyzowane. ;)

michalus

Ekspert
IP zapisane
Ja aktywowalem i nic sie takiego nie stalo.Hmm czyzby scenariusz Szklanej Pulapki 4 ;D :D

mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
@Michalus ale ty aktywowales czym Loader By Orbit30 & Hazar v1.1 czy Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 ?? czy innym potrzebowal bym aktywowac winde ale  bez ingerencji  jakis tam Loader.exe i innych   smieci aby mi lapka nie uwalilo ;) wiem ze na poczatku tego watka byl jakis opis jak taki zabieg wykonac ale nei wiem czy dalej jest  on aktualny bo  chyba klucz jest juz na czarnej liscie czy cos...

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Klucz BĘDZIE na czarnej liście. Jeszcze go póki co nie ma. Co do aktywacji to spokojnie. Najstarsza wersja loadera sprawiała kłopoty. Nowsza jest bezpiecznia. Ogranicza Cię jedynie do kliknięcia Install 7Loader. I ofkoz uruchomienia loadera prawami admina.

Portal

Aktywny użytkownik
IP zapisane
moze by ktos wersje Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 wrzucil na bloga ?

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

dawidengler

Gość
IP zapisane
GENERIC jak dodac plik na bloga bo nie wiem.pozdrawiam

1001111

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Już dodałem na blogu mój up. A jak dodać masz w przyklejonym temacie.

dawidengler

Gość
IP zapisane