goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
Ja jakoś pogrzebałem w windowsie, podmieniłem tokeny na te z 7260, zaistalowałem timenuke, pomieszałem i wyszło całkiem całkiem :D we właściwościach jest napisane system został aktywowany i jest logo oryginalne oprogramowanie windows, a i w winver nie ma daty wygaśnięcia, nawet po przestawieniu na rok 2011 windows dalej śmiga :D:D po restartach ze zmienioną datą też jest wszystko ok. :P

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
Cytat: goblinus w 28 Lipiec 2009, 01:32:17
Ja jakoś pogrzebałem w windowsie, podmieniłem tokeny na te z 7260, zaistalowałem timenuke, pomieszałem i wyszło całkiem całkiem :D we właściwościach jest napisane system został aktywowany i jest logo oryginalne oprogramowanie windows, a i w winver nie ma daty wygaśnięcia, nawet po przestawieniu na rok 2011 windows dalej śmiga :D:D po restartach ze zmienioną datą też jest wszystko ok. :P

daj screena ze pisze ze aktywowany?

i winver'u ;p

goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
[obrazek nie jest już dostępny]

dawidengler

Gość
IP zapisane
dziwi mnie widoczny w prawym dolnym rogu znak wodny

goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
pokazał się po podmianie tokena, a i po uruchomieniu systemu trochę się czeka zanim pojawi się "system został aktywowany..." ok. 1,5min

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
Cytat: goblinus w 28 Lipiec 2009, 01:48:40
pokazał się po podmianie tokena, a i po uruchomieniu systemu trochę się czeka zanim pojawi się "system został aktywowany..." ok. 1,5min

wpisz w wierszu polecenia (uruchom jako admin), slmgr.vbs -dli, i zobacz co pokaze?

mar[pl]

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
[b]Wszystko dziala tylko trzeba znalesc w necie certyfikat do windows 7 i nastepnie umiescic certyfikat na dysku c: otworzyc command i wpisac...podalem przyklad na asusa

slmgr.vbs -ilc C:ASUS.xrm-ms

nastepnie wpisac serial jak nizej

slmgr.vbs -ipk  [ciach] tu byl serial[/b]
testowal moze ktos to ??

ps.mozecie na bloga zapodac TimerNuke ??? lub podac jak to wersja jest to ???albo torta do sprawdzonego podac :)

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: Gustaw w 28 Lipiec 2009, 01:54:16

wpisz w wierszu polecenia (uruchom jako admin), slmgr.vbs -dli, i zobacz co pokaze?

nie dli a dlv ;)

bosskg

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A u mnie TimerNuke nie chce działać. Uruchamiam go z prawami administratora i w dalszym ciągu mam 28 dni do aktywacji i odlicza dalej...

minox

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
[hkey_local_machine\software\microsoft\windowsnt\currentversion\softwareprotectionplatform]
"skiprearm"=dword:00000001

po 3 resecie rearma będzie znowu na 00000000 - należy wtedy zmienić rearm ponownie na 00000001 —
i mamy od nowa 3 rearmy - sprawdzał to ktoś może???

Sotom

Ekspert
IP zapisane

minox

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
pytanie było ogólne więc czemu jesteś hmm delikatnie mówiąc nie uprzejmy?

Sotom

Ekspert
IP zapisane
Jestem uprzejmy i spytalem czy sam nie mozesz sprawdzic i podzielić się info czy to działa czy nie :)

goblinus

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: Gustaw w 28 Lipiec 2009, 01:54:16

wpisałem slmgr.vbs -dlv

Sotom

Ekspert
IP zapisane
A wpisz slmgr.vbs -xpr i daj screen.
Bo z tego wynika ze masz w pelni aktywowany Win7 forever :D