Nie mogę pobrać Windows 7

Zaczęty przez Endoom, 18 Czerwiec 2009, 17:48:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

hubert1

Ekspert
"bo licz± siê wspomnienia, prawda, prawda" :D
Miejsce pobytu: Bydgoszcz
IP zapisane
Jeżeli pobrałes ze strony ms to otworz obraz za pomocą nero, a nie win rara. Plik iso ma budowę pliku spakowanego ale ma inne przeznaczenie. Jak pobrales np. z torrentów to możesz mieć obraz spakowany w *.rar, potem wypakuj go i wypal przez nero. Jeśli ci to pomoże to wejdz w opcje folderów i odznacz "ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Dzięki temu będzie ci łatwiej poruszać się po tych plikach. Możesz również wyłączyć przypisanie plików iso do winrara.

Rafal05

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Trudno się już w tym połapać. On wyrażnie napisał że to co ściągnął było spakowane Winrarem

michau

Ekspert
IP zapisane
Jak dla mnie to poziom jego wypowiedzi świadczy o bardzo niskim poziomie wiedzy komputerowej a chce się brać za instalację systemu. Dopóki nie napisze co on pobrał to proszę więcej rad nie udzielać.

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: michau w 19 Czerwiec 2009, 16:54:05
Jak dla mnie to poziom jego wypowiedzi świadczy o bardzo niskim poziomie wiedzy komputerowej a chce się brać za instalację systemu.

To też a poza tym jesli zassał z linka od Madzi to niemozliwe aby miał to spakowane Winrarem.

michau

Ekspert
IP zapisane
Dla niego było bo ma w ustawieniach WinRara otwieranie plików ISO.

PXX

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
mam pytanie. Ile powinien mieć mega plik iso dla wersji 32bitowej?

sCooBy^

Ekspert
GG: 9706662
  1. sebastian.pawlus@hotmail.com
Miejsce pobytu: Install.wim
IP zapisane
Cytat: PXX w 19 Czerwiec 2009, 21:02:29
mam pytanie. Ile powinien mieć mega plik iso dla wersji 32bitowej?

Który Build?
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

Endoom

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Racja, miałem ustawione w WinRarze że ma otwierać pliki ISO. Właśnie nagrywam obraz na płytkę. Dzięki^^

PS. Aż tak niskiego poziomu wiedzy na temat komputerów nie mam, już kilka razy przeinstalowywałem Winde, tylko ten WinRar mnie troche zmylił :P

michau

Ekspert
IP zapisane
Pozostawmy to bez komentarza.  ;D

Endoom

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Wielkie dzięki za pomoc, ale problemy jeszcze są^^

1. Mam głośniki 5.1 i działają tylko 2. Sprawdzałem ustawienia i wszystko powinno byc ok.
2. Nie mogę zainstalowac sterowników do płyty głównej i do karty dzwiękowej. Pisze że jakiś tam plik nie może działac z tą wersją systemu czy coś takiego.
3. Niedawno zainstalowałem sterowniki do Radeona X1950GT Pro i gdy się użyje skrótu alt+c to włącza się panel kontrolny ati. Nie mogłem napisac literki "c" tylko z kreską u góry i się wkurzyłem więc poklikałem kilka razy. Mam teraz cały czas przyciemniony obraz... Tzn. jak włącza się jakiś nieznany plik, czy coś to się obraz przyciemnia i trzeba kliknąc "tak". Mam teraz cały czas taki ekran przyciemniony.
4. Ktoś wie co mam zrobic żeby móc pisac "c" tylko z kreską u góry? ::)

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: Endoom w 21 Czerwiec 2009, 15:35:49
Wielkie dzięki za pomoc, ale problemy jeszcze są^^

1. Mam głośniki 5.1 i działają tylko 2. Sprawdzałem ustawienia i wszystko powinno byc ok.
2. Nie mogę zainstalowac sterowników do płyty głównej i do karty dzwiękowej. Pisze że jakiś tam plik nie może działac z tą wersją systemu czy coś takiego.
3. Niedawno zainstalowałem sterowniki do Radeona X1950GT Pro i gdy się użyje skrótu alt+c to włącza się panel kontrolny ati. Nie mogłem napisac literki "c" tylko z kreską u góry i się wkurzyłem więc poklikałem kilka razy. Mam teraz cały czas przyciemniony obraz... Tzn. jak włącza się jakiś nieznany plik, czy coś to się obraz przyciemnia i trzeba kliknąc "tak". Mam teraz cały czas taki ekran przyciemniony.
4. Ktoś wie co mam zrobic żeby móc pisac "c" tylko z kreską u góry? ::)

1. Zapewne dlatego że nie masz sterów od dzwięku wydaje mi sie.
2. Stery zassaj do Visty i wtedy instaluj. Uprzednio wyrzucajac te co masz teraz jakieś.
3 i 4. Wyłącz HOTKEY w ATI CONTROL PANEL a będziesz mieć "ć" A z tym obrazem to nie mam ATI wiec nie wiem co namieszałeś. Mozesz przeinstalowac stery do grafy i powinno być oki :)