Wersja beta Kadu dla Windowsa wydana

Zaczęty przez revanmj, 21 Sierpień 2008, 12:11:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

michau

Ekspert
IP zapisane
My to wiemy ale oni chyba żyją w we własnej świadomości tego, że mają słaby program. Patrzą tylko na ilość numerów i pobrań a nie na krytykę jaka płynie w ich kierunku oraz propozycjach zmian proponowanych przez użytkowników.

revanmj

Zaawansowany użytkownik
  1. revan_mj@hotmail.com
IP zapisane
jakoś zapomniałem pisać o nowszych wersjach :) mamy już wersję RC1 (Link), jakby ktoś chciał paczkę z emotkami z GG to proszę: Link (trzeba skopiować do katalogu Kadu\Themes\emoticons i wybrać w ustawieniach programu)

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: ziebal w 21 Sierpień 2008, 16:13:56
Cytat: michau w 21 Sierpień 2008, 16:01:24
Oni wiedzą co robią podobnie jest z programami, które usuwają reklamy w GG 8) są zabronione :)

No fakt, jakoś nigdy sie nie słyszało o blokowaniu kont użytkownikom innych programów ...  :) :)

Ostatnio bardzo wielu ( naprawde dużo ) użytkowników komunikatora Adium zgłasza brak możliwości połączenia się z GG - mnie też to dotknęło. Podobnie komunikator Palringo zaczyna mieć problemy z połączeniem się z GG...przypadek czy może oni coś majstrują ? Nie mam pojęcia.

j3sh

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
moze troche odkopie temat, ale czy jest mozliwosc przekopiowania archiwum gg do kadu?

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: ziebal w 21 Sierpień 2008, 12:36:20
No to teraz czekamy aż Adium z Mac OS sie pojawi :D

Adium sie nie pojawi :) Zbyt wiele opcji i funkcji programu po prostu nie zadziala z interfejsem windowsa, a mysle ze autorzy napewno nie obetna polowy rewelacji z programu tylko po to zeby go przeniesc :) No ale kto wie, swiat zwariowal wiec nigdy nic nie wiadomo.

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
A to Kadu działa pod Seven? Bo u mnie wyskakuje błąd.
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.