egonek

**
Użytkownik
IP zapisane
Z góry sorry, że pisze w tym temacie ale nie wiem gdzie zamieścić to pytanie.
Czy będzie jakiś Polski LangPack do Office'a 2010? Szukałem i na razie nic nie ma.

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: egonek w 24 Maj 2009, 14:30:01
Z góry sorry, że pisze w tym temacie ale nie wiem gdzie zamieścić to pytanie.
Czy będzie jakiś Polski LangPack do Office'a 2010? Szukałem i na razie nic nie ma.
Cytat: mironwersja rosyjska lp do Office 2010 jest słabo przygotowana, więc bezsensu ściągać polską

adr43

**
Użytkownik
IP zapisane
Scooby zajmij sie typ pakeitem jezykowym i popraw go i zrob zeby dzialalo na wszystkich wersjach bo nie dlugo bedzie nowy build :) malo masz do poprawienia.

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: adr43 w 24 Maj 2009, 15:14:02
Scooby zajmij sie typ pakeitem jezykowym i popraw go i zrob zeby dzialalo na wszystkich wersjach bo nie dlugo bedzie nowy build :) malo masz do poprawienia.

Skoro tak mało do roboty - to może zajmij się sprawą ;)
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.

beholder

Aktywny użytkownik
Remeber everything. Forgive nothing.
Miejsce pobytu: Poznañ
IP zapisane
Cytat: adr43 w 24 Maj 2009, 15:14:02Scooby zajmij sie typ pakeitem jezykowym i popraw go i zrob zeby dzialalo na wszystkich wersjach

A może by tak troszkę grzeczniej, poprosić, a nie kazać...  ::) To raz, a dwa, że te niedoróbki w tłumaczeniu od MS są do przebolenia, aż tak bardzo w oczy nie kują bo jest ich bardzo mało.

Wojtek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: beholder w 24 Maj 2009, 16:05:25
A może by tak troszkę grzeczniej, poprosić, a nie kazać...  ::) ...

Dokładnie to samo myślę sobie czytając niektóre wypowiedzi ...
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostêpny przez najbli¿sze tygodnie/miesi±ce. Nie bêdê odpisywa³ w subskrybowanych w±tkach, nie bêdê odpisywa³ na wiadomo¶ci prywatne.