eronatier

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
W rzeczy samej. To langpack, a ja prosiłem o localpack (ustawienia regionalne dla Polski).

Czy ktoś mający konto na torrents.ru mógłby wrzucić [strona nie jest już dostępna] tego torrenta na rapidshare?

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Ech dobrze mieć konto na torrents.ru  ;) Prosze bardzo torrent na odsiebie.com  ::) :
[strona nie jest już dostępna]

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Ponawiam pytanie... jak zainstalować Windows-LocalPack-PL-Package.cab ?

eronatier

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
robert79513, dzięki za torrenta.

@Skubi: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd799277(WS.10).aspx#BKMK_online

Po instalacji będziesz musiał prawdopodobnie zmienić lokalizację na inną, a następnie z powrotem na Polskę, bo inaczej może nie zaskoczyć.

piotrgryf

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam, chyba jestem tępy bo dalej nie wiem jak zainstalować Windows-LocalPack-PL-Package.cab. Może ktoś pomóc?

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane

piotrgryf

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jak to zainstalować? Nie bardzo potrafie się połapać w tym opisie do, którego eronatier podał link

luk4s

**
Użytkownik
rly tró Gunner
IP zapisane
To proste. Uruchamiasz wiersz poleceń jako administrator i wklepujesz:
Dism /online /Add-Package /PackagePath:"ścieżka do pliku z localpackiem"

Jak się zainstaluje to wchodzisz do Region i język -> Lokalizacja. Zmieniasz lokalizacje na inną i zatwierdzasz a następnie ustawiasz z powrotem na Polska.

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane

serenity15

**
Użytkownik
IP zapisane
a mi po instalacji spoleszczenia od MS dalej w Dzwiękach, tam gdzie są urządzenia w Nagrywaniu gdy daje KONFIGURACJE to mam jakies chinskie znaki:

a w defragmentatorze takie cuś:

Madzia

Ekspert
IP zapisane

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Spokojnie to dopiero Beta - podejrzewam, że w RTM już będzie wszystko poprawione na tip top ;) Poza tym ktoś tu dobrze mówił, że Scooby powinien się teraz tym pakietem językowym zająć jak ma czas i chęci - będzie pasowało do kolejnych buildów z tego co podejrzewam.