Win7 7057, staje sie coraz wiekszy.

Zaczęty przez iamweird, 30 Marzec 2009, 13:58:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

iamweird

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
hehe :) no oby jeszcze kilka dni wytrzymac, zjade ze studiów do domu na swieta to zrobie sobie wszystko cacy :)

Simzon

**
Użytkownik
  1. ICQ - 6874710
Miejsce pobytu: Bydgoszcz
IP zapisane
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic745259.html  Przeczytaj sobie na ten temat, mam to samo folder winsxs wazy mi okolo 5 gb! nie wiem jak to jest u ciebie!
Grozisz mi?!!!

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
to nie możesz sobie programu zainstalować i przez niego powiększyć sobie partycje?

iamweird

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
zaproponuj jakis program. bo spod windowsa (tym wbudowanym narzedziem) odziwo sie nie da!, kasuje inna partycje, mam ~100gb do przydziału i nie moge powiekszyc partycji z Win7...

Simzon

**
Użytkownik
  1. ICQ - 6874710
IP zapisane
No tak nie pomyslalem
Grozisz mi?!!!

iamweird

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Parition Magic nie działa na Win7, 'Error 117, Partition's drive letter cannot be indentified'

Simzon

**
Użytkownik
  1. ICQ - 6874710
IP zapisane
Paragon Partition Manager 8.5 Professional

muj win wazy juz dokladnie 7.35 GB, Nie wiem  skad 4 gb sie wzielo ...
Grozisz mi?!!!

michau

Ekspert
IP zapisane
A mój 9,34 GB. Jak mi na partycji przekroczy 20GB to wtedy będę się martwił teraz niema czym.

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: iamweird w 31 Marzec 2009, 08:53:05
zaproponuj jakis program. bo spod windowsa (tym wbudowanym narzedziem) odziwo sie nie da!, kasuje inna partycje, mam ~100gb do przydziału i nie moge powiekszyc partycji z Win7...

Niedziwne. Bo jak masz miejsce do przydzielenia to aby polaczyc z partycja systemowa czyli zapewne C to to wolne miejsce musi byc obok C a nie np miedzy D a jakas tam.
Sprobuj gParted. Dziala jako LiveCD.

PS. Nie biore odpowiedzialnosci jak cos sobie zjebiesz :]

iamweird

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
nie bede nic robił :) stwierdziłem, że zrobie format, od nowa poustalam partycje tak jak chce.. w tej chwili mam dwa systemy, xp i win7, sformatuje wszystko i postawie tylko 7mke..

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
Cytat: iamweird w 31 Marzec 2009, 19:08:02
nie bede nic robił :) stwierdziłem, że zrobie format, od nowa poustalam partycje tak jak chce.. w tej chwili mam dwa systemy, xp i win7, sformatuje wszystko i postawie tylko 7mke..

powiem słynne zdanie "róbta co chceta" tylko żeby potem pretensji do nas nie było...

iamweird

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
hm. wybrałem chyba najbardziej rozsądną i najbezpieczniejszą opcje, wiec o so chozi? :)