Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

Zaczęty przez Hautameki, 12 Marzec 2009, 02:11:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: ziebal w 15 Marzec 2009, 22:50:22
Cytat: tbgkol w 15 Marzec 2009, 22:44:59

A potem ciekawe jaki rachunek za prąd wyjdzie, w końcu komp na stand-by też pobiera trochę rądu. ;D

Przy hibernacji mozesz wyjac baterie z laptopa i sesja wciaz bedzie zapisana, wiec energii nie pobiera :)

No tak, nie wiem co mam z mózgiem. Dziś o prostu tylko wstałem, ale się jescze nie obudziłem. ;D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

PiasQ

**
Użytkownik
IP zapisane
Nie wiem czy ma to związek z tym, że przeszedłem na 32-bit ... w każdym razie jak w buildzie 7000 miałem dysk oceniony na 3.0, tak w tej kompilacji mam 5.3 :)
Compal FL90 + T7500 2,2GHz + 2x1GB DDR2 667 MHz + GF8600GT + HDD 160GB + Aston Martin Rapide :P
** Specjalizujê siê w nawigacjach :D **
Win: 3.11 -> 95 -> 98 (+SE) -> Me -> 2k -> XP Pro -> Vista Business x86 -> Windows 7 Beta
Polski Internetowy Klub U¿ytkowników Renault - klubrenault.pl

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Więc tak co do tego to też mi punkty poszły do góry :)
można powiedzieć ze mam takie same punkty co na Viscie bez SP1 i z SP1 x32 i x64
dodam też ze WMP ma poważny błąd
to znaczy tak dla testów uruchomiłem jedną nutkę fajnie cacy wygląda WMP ale jest ale po tym uruchomieniu wszystkie nutki miały nadaną okładkę której nie powinny mieć okładka powinna należeć tylko do 5 nutek a miały wszystkie
zauważyłem też ze MS zmniejszyło Gadżety a dokładnie CPU Meter wersja zwykła jest bardzo mała a jak da się inny rozmiar to wygląda tak jak przed zmianą czyli dobrze powiedzmy ;p dodali też opcje Show Desktop gadgets fajny bajerek ;p
mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)
i najważniejsze odnoszę lekkie uczucie ze ten nowy build szybciej chodzi :)

Prawda czy fake

http://www.youtube.com/watch?v=7XMMn0wH-rs

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17
mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)

Da się to zrobić. Przytrzymujemy Ctrl i w tym samym czasie ruszamy kółkiem u myszki i e wuala(nie wiem jak to się pisze, więc piszę fonetycznie). ;D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Et Voilà ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:13:04
Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17

Da się to zrobić. Przytrzymujemy Ctrl i w tym samym czasie ruszamy kółkiem u myszki i e wuala(nie wiem jak to się pisze, więc piszę fonetycznie). ;D

Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 22:37:28
Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe

Przez takie dodawanie rzeczy M$ jest oskarżany o kradzież pomysłów...

alexiej

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
no i jak z tym desktop bugiem?

edit.

juz sobie poradziłem :)
Jak pomog³em to daj PLUSA, a jak nie to te¿ daj :D

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: sCooBy^ w 12 Marzec 2009, 15:13:12

Przedłużyli Expire time do marca 2010 ;)

Gdzie/jak do k. nędzy wywołać to okno??? Bo za nic nie mogę namierzyć :(
Parówkowy skryto¿erca ;)

apollo1989

**
Użytkownik
Windows 7 Professional PL (MSDN AA)
Miejsce pobytu: Fryna
IP zapisane
wpisz w run lub w search winver.exe

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Hey mam takie pytanie związane z tym buildem 7057 i z internetem

więc tak co jakiś czas wyłącza mi się internet :(
po restarcie komputerka wszystko gra

zdarza wam się takie coś ??

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Mi nie. Być może (zgaduję tylko) coś nie tak ze sterownikiem do twojej karty sieciowej, niewiele można wymyśleć, bo niewiele wiadomo :)
Parówkowy skryto¿erca ;)