Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

Zaczęty przez alexiej, 03 Marzec 2009, 15:16:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hautameki

**
Użytkownik
IP zapisane
Zainstalowałem 3 raz i nadal ta sama historia z tym dyskiem. Cóż, muszę się przyzwyczaić :)
Wygenerowałem sobie nowy klucz dla 64 bitowej wersji systemu i udało mi się aktywować  :D

A przed chwilą pojawił mi się blue screen po wyjęciu od usb pada od xboxa 360 :o :-\
Intel Core 2 Duo E6600 2,4@ 2,76 Ghz
Kingston DDR2 2x 2GB 800MHz
GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256mb
ASUS P5LD2SE
Segate 160GB

fazzi

Aktywny użytkownik
W oczekiwaniu na Windows 8 ...
Miejsce pobytu: Poddêbice k. £odzi
IP zapisane
Właśnie skończyłem instalkę - mi też wynik spadł z 6.0 na 7022 32bit do 5.9 na 7048 64bit.

Dziwne, ale mi też net przyspieszył jakby. I ogólnie jakiś żwawszy jest ten build.

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: fazzi w 05 Marzec 2009, 20:56:05
Dziwne, ale mi też net przyspieszył jakby.I ogólnie jakiś żwawszy jest ten build.

Hm albo się nam zdaję... :) ale nie na serio lepiej chodzi a net ci nie przyszpieszy ale może bedzie lepiej chodził :)

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Mi ogólnie podskoczyło z 3.0 do 3.6

Ale już instaluje 7022 lub 7000 bo net nie działa... a szkoda. Od razu mi się zepsuł bootscreen - prawie nic nie ma tylko na chwilkę ten brzydki, zielony pasek i coś się stało z rozdzielczością, mam od 800x600 do 1024x768 (czy jakoś tak) ale nic się nie zmienia i prawię nie widzę co gdzieś jest napisane bo takie malutkie literki. Ogólnie jest do dupy i tylko muszę wszystko od nowa robić. >:( Napiszę zaraz maila do scientific atlanta z opier*olem, że jeszcze nie pomyśleli o Seven.

A z resztą... zainstaluje sobie teraz jakiegoś Linuksa, przynajmniej wszystko od razu będzie działać (mówię o sprzęcie i o necie).

Zdenerwowałem się... >:(
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: umcs w 05 Marzec 2009, 21:16:51
A z resztą... zainstaluje sobie teraz jakiegoś Linuksa, przynajmniej wszystko od razu będzie działać (mówię o sprzęcie i o necie).

Zdenerwowałem się... >:(

Polecam KDE 4 i mandrive 2009 haha...  :D ;D

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Właśnie jestem na polskiej stronce mandrivy.
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

Hautameki

**
Użytkownik
IP zapisane
Chyba wrócę do 7022, niestety...
Build 7048 na prawdę fajny, ale denerwuje mnie ten BSOD, który pojawia się za każdym razem po odłączeniu pada od Xboxa 360 :/ Nie wiem, może to wina 64 bitowego systemu. Jakby ktoś znalazł Fix z tym to prosiłbym o podanie linka tutaj :)
Intel Core 2 Duo E6600 2,4@ 2,76 Ghz
Kingston DDR2 2x 2GB 800MHz
GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256mb
ASUS P5LD2SE
Segate 160GB

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Hautameki w 05 Marzec 2009, 21:27:11
Jakby ktoś znalazł Fix z tym to prosiłbym o podanie linka tutaj :)

Nie odłaczaj pada proste... :) albo wyśli mi skoro ci nie pasuje :)

Edit: Ehh już myslałęm że Gimp nie odpali na 7048 ehh...przez chwilę było że program nie odpowiada :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 21:48:50
Różnica jest spora w grach :)

Jakies konkretne testy? jesli tak to podaj wyniki z wczesniejszego build i obecnego...

Ja tylko zauwarzyłem w 1 grze Left 4 Dead że nie dogrywa się już w czasie grania co powodowało freeze 1 sekundowy co pare minut...

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
GTAIV:

Build 7000: Benchmark - średnio 40FPS
Build 7048: Benchmark - średnio 47FPS
Build 7048 (Stery pod Win7): Benchmark - średnio 50FPS

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
Na tej kompilacji mam w grach wieksze problemy np. stara gierka fable na buildzie 7000 dziala bez problemu natomiast w wersji 7048 wywala mnie co jakis czas z gry podobne problemy sa na innych pozycjach moze to wina ze to 64bit sam nie wiem poczekam na 7048 32bit i sam sie przekonam ewentualnie wroce na 7022

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Na 99.9% nie jest to wina 64bitów. I nie gadajcie tak, bo się ludzie będą x64 bali ;] U mnie Fable smiga ładnie :)

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 21:58:02
Na 99.9% nie jest to wina 64bitów. I nie gadajcie tak, bo się ludzie będą x64 bali ;] U mnie Fable smiga ładnie :)

Kurde dopiero co przestałem się bac(wczoraj) a tu już ktoś mnie straszy...  :D

Jooseph no ładne dopalenie 7-10 fps wiecej robi wrażenie...może M$ powinien pisac sterowniki dla nvidia i ati  ;D

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
 :D Sam jak pytałem ludzi na forach czy instalować Viste x64 to mówili, że nie, bo gry nie chcą działać... programy się wieszają... i powiem jedno... GÓWNO PRAWDA :P

Sam się zdziwiłem co do tych FPS... Jak wgram za jakiś czas Crysisa to zdam relacje z testów ;P Bo wynik z 7000 jeszcze pamiętam - od 23 do 31 FPS (w porywach 40) w Benchmarku.