Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Czy warto instalować Windows 7...
MSIKT6V:
Ja jeszcze rok temu korzystałem z Visty na takiej konfiguracji.
AMD Sempron 2300+
DDR1 768MB
ATI RADEON 9550
Praca nie była nawet jakoś szczególnie uciążliwa tylko czasem jak za duzo rzeczy powłączałem to dopiero robiło się nieprzyjemnie, ale tak to było ok. Nawet ku mojemu zdziwieniu moge potwierdzic, że na 9550 działa Aero ;D A co do x64 to od kiedy mam nowego kompa to zawsze jade na x64 na x86 nawet sie nie patrze ;D
Jooseph:
Nie słuchaj co mówią inni... przekonaj się sam... założę się, że nawet jakbys wgrał Vistę byłbyś zadowolony, bo to dobry system :) Ale wgrywaj Siódemkę ;) Najlepiej x64.
Alastis:
--- Cytat: Jooseph w 08 Marzec 2009, 11:21:52 ---Nie słuchaj co mówią inni... przekonaj się sam... założę się, że nawet jakbys wgrał Vistę byłbyś zadowolony, bo to dobry system :) Ale wgrywaj Siódemkę ;) Najlepiej x64.
--- Koniec cytatu ---
Jestem tego samego zdania, a sadze ze z COD4 nie powienienes miec samych problemow mnie gothic3 na W7 dziala stabilniej i plynniej niz na XP czym jestem bardzo zaskoczony :)
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 08 Marzec 2009, 11:21:52 ---Nie słuchaj co mówią inni... przekonaj się sam... założę się, że nawet jakbys wgrał Vistę byłbyś zadowolony, bo to dobry system :) Ale wgrywaj Siódemkę ;) Najlepiej x64.
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj ja mu mówię to samo najlepiej sprawdzic samemu więc nie wliczaj mnie w grono innych ja tu mam najwiekszą reputację na forum więc kolego uważaj bo bedziesz miec wypadek :D ;D
lukas_gab:
--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 11:39:39 ---
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj ja mu mówię to samo najlepiej sprawdzic samemu więc nie wliczaj mnie w grono innych ja tu mam najwiekszą reputację na forum więc kolego uważaj bo bedziesz miec wypadek :D ;D
--- Koniec cytatu ---
Zaprawde powiadam - Jedyny w swoim rodzaju gregor_y który objawił się na świecie w postaci laski dobrze ciągnącej dym w awatarze , która powróci by zbawić swe dzieci - tak wam powiadam bracia i siostry .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej