Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Czy warto instalować Windows 7...
tbgkol:
--- Cytat: lukas_gab w 08 Marzec 2009, 11:51:30 ---
--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 11:39:39 ---
--- Cytat: Jooseph w 08 Marzec 2009, 11:21:52 ---Nie słuchaj co mówią inni... przekonaj się sam... założę się, że nawet jakbys wgrał Vistę byłbyś zadowolony, bo to dobry system :) Ale wgrywaj Siódemkę ;) Najlepiej x64.
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj ja mu mówię to samo najlepiej sprawdzic samemu więc nie wliczaj mnie w grono innych ja tu mam najwiekszą reputację na forum więc kolego uważaj bo bedziesz miec wypadek :D ;D
--- Koniec cytatu ---
Zaprawde powiadam - Jedyny w swoim rodzaju gregor_y który objawił się na świecie w postaci laski dobrze ciągnącej dym w awatarze , która powróci by zbawić swe dzieci - tak wam powiadam bracia i siostry .
--- Koniec cytatu ---
Ogłaszam nową wiarę w Gregoriusa, a my się będziemy nazywać gregoriusami. ;D
lukas_gab:
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 11:52:56 ---
--- Cytat: Jooseph w 08 Marzec 2009, 11:21:52 ---Nie słuchaj co mówią inni... przekonaj się sam... założę się, że nawet jakbys wgrał Vistę byłbyś zadowolony, bo to dobry system :) Ale wgrywaj Siódemkę ;) Najlepiej x64.
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj ja mu mówię to samo najlepiej sprawdzic samemu więc nie wliczaj mnie w grono innych ja tu mam najwiekszą reputację na forum więc kolego uważaj bo bedziesz miec wypadek :D ;D
--- Koniec cytatu ---
Zaprawde powiadam - Jedyny w swoim rodzaju gregor_y który objawił się na świecie w postaci laski dobrze ciągnącej dym w awatarze , która powróci by zbawić swe dzieci - tak wam powiadam bracia i siostry .
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Może zrobimy wiare w której zabija się boga/proroka a potem nabija na pal jak w Piratach z Karaibów ;p ?
tbgkol:
--- Cytat: lukas_gab w 08 Marzec 2009, 11:54:10 ---
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 11:52:56 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Może zrobimy wiare w której zabija się boga/proroka a potem nabija na pal jak w Piratach z Karaibów ;p ?
--- Koniec cytatu ---
Dobra myśl, tylko jak my znajdziemy gregorego? ;D
gregor_y:
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 11:56:55 ---Dobra myśl, tylko jak my znajdziemy gregorego? ;D
--- Koniec cytatu ---
Hm na pewno nie mieszkam w łodzi... :D ;D
A na poważnie możecie zmienic wiarę na Gothmoriego i po sprawię... :)
Dobra a na serio koniec offtopica bo ziebal wpadnie i wszystich pogłaszcze... :D ;D
tbgkol:
--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 11:57:56 ---
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 11:56:55 ---Dobra myśl, tylko jak my znajdziemy gregorego? ;D
--- Koniec cytatu ---
Hm na pewno nie mieszkam w łodzi... :D ;D
--- Koniec cytatu ---
No to do przeszukania, zostaje nam tylko..... Łódź. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej