Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy warto instalować Windows 7...

<< < (6/18) > >>

gregor_y:

--- Cytat: zbaracki w 13 Marzec 2009, 19:39:16 ---blah, eksperci sie znalezli... ktorzy linuksa widzieli na screenach...

odnosnie stabilnosci to juz w ogole przesadziles...

--- Koniec cytatu ---

Kolejny pingwin się znalazł...co do Linuxa testowałem OpenSuse,Ubuntu i Mandriva tak jedne z łątwiejszych dystrybucji i sorki ale na moim sprzęcię płyniej Vista się zachowuję a co dopiero W7 więc nie pieprz bo na Linuxie nawet nie ma co odpalić poza darmowym softem który jest gówno wart np ten wasz openoffice jest gorszy od microsoft office i dobrze o tym wiecie...

Po drugię to nie forum o Linuxię więc ziebal nas zajebię kulturalnie upomni jak bedzie kolejny flamewar :)

Jooseph:
Tak Linux jest cudowny.. pozatym, że w ciąu odziny istnienia na moim kompie trzy razy wyłączył samoczynnie Firefoxa i cztery razy sam się wyloował -.-

MSIKT6V:
Ja miałem Linuxa Kubuntu i mam "dobre" wspomnienia. Cały czas skakał mi obraz a to naprawde niezła jazda miec problem ze znalezieniem kursora jak mi monitor przygasiło xD  ;D ;D ;D

lukas_gab:

--- Cytat: zbaracki w 13 Marzec 2009, 19:39:16 ---blah, eksperci sie znalezli... ktorzy linuksa widzieli na screenach...

gregor, zapraszam do mnie na krotka prezentacje szybkosci dzialania gentoo, na tym samym sprzecie mam w7, wiec bedziesz mogl porownac. Nie zapomnij zabrac ze soba siekiery tudziez jakiejs pily, bo z reka pozegnasz sie bardzo szybko.
aero przy funkcjonalnosci i "wybajerzeniu" na poziomie 30% i szybkosci dzialania ~70% w porownaniu np do xfce nie ma zadnych szans.
odnosnie stabilnosci to juz w ogole przesadziles...

@lukas, chyba chodzilo ci o wpa2 - pelne wsparcie istnialo jeszcze zanim miales pojecie, ze istnieje cos takiego jak szyfrowanie w sieciach radiowych.

--- Koniec cytatu ---

Właśnie ;p i większość linuksów ma problemy z obslugą tego zabezpieczenia , a co do linuksa ... 2 słowa ;p - Visual Studio.NET   dziękuję państwu ....

P.S.
 Dlaczego linuksiarze sa jak katole ? wszędzie się wpakują gdzie ich nie chcą i nawracać chcą ... jeden prorok poleciał z płaczem na weekendowy oddział policji a teraz kolejny ...

Jooseph:
Bo wierzą, że tylko ich przekonania są właściwe... Heretyków palić!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej