Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy warto instalować Windows 7...

<< < (5/18) > >>

Endoom:
Witam.

Czy warto wogóle instalować teraz czy poczekać na kolejną betę, bo jak już zainstaluję to na dłuższy czas. Niedługo formata będę robił więc zastanawiam się czy nie przejść z XP na Windowsa 7\Linuxa. No więc warto? I nie chodzi mi tu o to czy warto zobaczyć jak to wszystko działa\wygląda tylko czy warto go zainstalować żeby zostać przy nim na dłużej.

hpx4000:
Dziwne pytanie, bo gdybyś miał viste sp2 i chciał przejść na betę w7 to można by się zastanawiać. Ale porównywanie XP do w7 to jakieś nieporozumienie. Ogólnie w7 w najnowszej wersji możesz zainstalować i jak będą wychodzić nowsze wersje (czy tam RTM w końcu) to zrobisz upgrade systemu.
O linuxie bym nie wspominał, bo można tylko wywołać zbędne dyskusje. Każdy wybiera takie środowisko na jakim mu się lepiej pracuje.

gregor_y:

--- Cytat: Endoom w 13 Marzec 2009, 00:10:11 ---Witam.

Czy warto wogóle instalować teraz czy poczekać na kolejną betę, bo jak już zainstaluję to na dłuższy czas. Niedługo formata będę robił więc zastanawiam się czy nie przejść z XP na Windowsa 7\Linuxa. No więc warto? I nie chodzi mi tu o to czy warto zobaczyć jak to wszystko działa\wygląda tylko czy warto go zainstalować żeby zostać przy nim na dłużej.

--- Koniec cytatu ---

Windows 7 bez dyskusji na Linux tylko strata czasu nie dosc że trudniejszy w obsłudzę to teraz sobię rękę dam obciąc że W7 jest szybszy/stabilniejszy od każdej dystrybucji Linuxa co nie jest dziwne biorąc pod uwagę że Linux się powoli stacza i niektóre dystrybucję mają wieksze wymagania niż Vista tak wiem nie musicię używac trybu graficznego ale mamy 21 wiek więc dla zwykłego usera tylko Windows...

lukas_gab:
linuks nawet nie potrafi autoryzwoać wifi wap2 ;p

zbaracki:
blah, eksperci sie znalezli... ktorzy linuksa widzieli na screenach...

gregor, zapraszam do mnie na krotka prezentacje szybkosci dzialania gentoo, na tym samym sprzecie mam w7, wiec bedziesz mogl porownac. Nie zapomnij zabrac ze soba siekiery tudziez jakiejs pily, bo z reka pozegnasz sie bardzo szybko.
aero przy funkcjonalnosci i "wybajerzeniu" na poziomie 30% i szybkosci dzialania ~70% w porownaniu np do xfce nie ma zadnych szans.
odnosnie stabilnosci to juz w ogole przesadziles...

@lukas, chyba chodzilo ci o wpa2 - pelne wsparcie istnialo jeszcze zanim miales pojecie, ze istnieje cos takiego jak szyfrowanie w sieciach radiowych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej