Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (87/88) > >>

gregor_y:

--- Cytat: umcs w 11 Marzec 2009, 20:57:32 ---No dobra, ale jak masz zainstalowane programy na innej niż C to po reinstalce systemu raczej wiekszość nie działa? Przynajmniej ja tak miałem kiedyś na XP jak zrobilem sobie trzy partycje.

--- Koniec cytatu ---

To reinstlacja w tym samym katalogu wszystkie dane,zapisy itp zostają :) a tam apropo to włąsnię wiekszosc działa po reinstalacji bez ponownej instalacji...

Wydaję mi się że z grami jest wiekszy problem przez zabezpieczenia mimo tego że zapisy przekopiowałem z Dawn Of War II i na to samo konto live się logowałem to dupa nie widział zapisów...

Sotom:
A ja nadal mecze sie by AQQ dzialalo mi poprawnie.
Co prawda zaszedlem juz do okna glownego ale po jakims czasie zwiecha. I tylko RESET kompa pomaga bo Kill Process nie reaguje.
Z czyms sie gryzie. Tylko nie mam pojecia z czym. Ech...

umcs:
A instalujesz tą najnowszą, tak? AQQ 2.0.5 Build 10

Sotom:
No tak. I raz działa a raz nie. Tzn podziała chwile i koniec. Freeze aplikacji i tylko twardy reset pomaga. Nie wiem co moze byc przyczyna albo z czym sie gryzie ze lapie zwiechy ;/

thekaczynsky:
Wczoraj dokonałem upgrade'u. Trochę to trwało zanim przemielił 70GB z C ale efekt jest taki że system zaczął przymulać i połączenie z siecią poprostu padło w pisdu. Nie mogę się połączyć nawet z routerem. Wina sterowników to chyba nie jest ponieważ system urządzenia widzi prawidłowo a nie działa anie po kablu ani przez WI-Fi. Wie ktoś co może być przyczyną braku dostępu do sieci?
Wygląda na to iż dziś czeka mnie czysta instalka :( i pozniej istalowanie 40GB programów potrzebnych do pracy :(((( <sad panda>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej