Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (5/88) > >>

gregor_y:
Scooby to jeszcze zależy czy seedujesz czy nie + czy inni seeduja więc twój kometarz jest smieszny...

sCooBy^:

--- Cytat: gregor_y w 03 Marzec 2009, 19:26:57 ---Scooby to jeszcze zależy czy seedujesz czy nie + czy inni seeduja więc twój kometarz jest smieszny...

--- Koniec cytatu ---

Że jak? Co to ma do rzeczy...
oba programy ustawione na down:max up:64Kb/s

Więc twój komentarz jest śmieszny ;)

AfroSam
Da się - tylko użyj tego samego torrenta i wskaż do niego katalog pobierania ten sam co w starym programie

alexiej:
Hmm.... ja z uTorrent mam tylko ten problem że mi port wywala że jest zły, ale to dlatego że sieć wewnętrzna jest w domu i nie pamiętam jaki ma ip modem xD

gregor_y:

--- Cytat: sCooBy^ w 03 Marzec 2009, 19:28:43 ---Że jak? Co to ma do rzeczy...

--- Koniec cytatu ---

CO ma do rzeczy cóz... 13 seedów 4400 peerów...policz sobie...więc jeśli te 13 osób nie ma cholernie szybkich łączy to troche potrwa bo jeszcze 2 godziny temu było 2xxx peerów i 10 seedów...

Jak się nie znasz to się nie odzywaj...szybki transer masz na początku bo pewnie wiekszosc już ma te pierwsze pare %...

sCooBy^:

--- Cytat: gregor_y w 03 Marzec 2009, 19:34:13 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 03 Marzec 2009, 19:28:43 ---Że jak? Co to ma do rzeczy...

--- Koniec cytatu ---

CO ma do rzeczy cóz... 13 seedów 4400 peerów...policz sobie...więc jeśli te 13 osób nie ma cholernie szybkich łączy to troche potrwa bo jeszcze 2 godziny temu było 2xxx peerów i 10 seedów...

Jak się nie znasz to się nie odzywaj...szybki transer masz na początku bo pewnie wiekszosc już ma te pierwsze pare %...

--- Koniec cytatu ---

Za przeproszeniem pierdoły mi tu wypisujesz i grzeczniej troszke!
Wstawiam czysty torrent do uTorrent, czekam 30 min i max 27Kb/s przez moment - tak to 3,4 a nawet 0,2
Wstawiam czysty torrent do BitCometa, czekam 1 min i ssa max łącza non-stop

Powtarzam tą czynność 3 razy (usuwam torrent z plikiem) dla pewności znawco i wielka dupa - to samo.
I przestań wymyślać teorie z kosmosu...

ps. oba programy ustawione na port 11878 który przekierowałem na liveboxie ;)

Zresztą napisałem wyraźnie że z innymi torrentami to samo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej