japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
  1. filipzajac@hotmail.com
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
Jak donosi WZor.Net, finalna wersja IE8 jest już skompilowana dla wszystkich platform i we wszystkich językach. Pełna nazwa buildu to 8.00.6001.18691 (longhorn_ie8_rtm(wmbla).090221-2351). Microsoft chce wydać IE8 na Internet Explorer CodeFest podczas MIX09 UnSessions, jednak WZor zapowiada, że chce 'wydać' build w języku angielskim i rosyjskim już niedługo...

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Tak, czytałem to na pcw i myślę że to tylko taki wymysł, tak samo jak z w7 RC. :)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

MP

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: Poland
IP zapisane
Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net  8)

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: MP w 25 Luty 2009, 11:23:15
Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net  8)

A czy cokolwiek co rosyjskie moze byc wiarygodne? ;)

A tak na powaznie to mimo wszystko calkiem mozliwe. MS chyba sie troche spieszy - FF beta juz jest i jest na dobrej drodze do wydania, Safari 4 beta juz jest i jak narazie sprawuje sie swietnie. Mozliwe ze i IE juz w takim razie gotowy, bo jakby nie patrzec to jednak pierwsza beta pojawila sie juz baaardzo dawno temu. Zreszta, dowiemy sie za pare tygodni ;)

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
  1. filipzajac@hotmail.com
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
Akurat ci panowie są całkiem wiarygodni... Może nawet bardziej od TheVista.ru (kiedyś TheLonghorn.ru) na którą zawsze się sporo osób powoływało...

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Mercor w 25 Luty 2009, 11:40:33

A tak na powaznie to mimo wszystko calkiem mozliwe. MS chyba sie troche spieszy - FF beta juz jest i jest na dobrej drodze do wydania, Safari 4 beta juz jest i jak narazie sprawuje sie swietnie. Mozliwe ze i IE juz w takim razie gotowy, bo jakby nie patrzec to jednak pierwsza beta pojawila sie juz baaardzo dawno temu. Zreszta, dowiemy sie za pare tygodni ;)

Chyba kolega przegapił wersję IE8 RC1którącałkiem niedawno wydali. ;)

fazzi

Aktywny użytkownik
W oczekiwaniu na Windows 8 ...
Miejsce pobytu: Poddêbice k. £odzi
IP zapisane
I która jest nawet zaimplementowana w nowszych buildach Windows 7 :)

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 25 Luty 2009, 13:41:08
Cytat: Mercor w 25 Luty 2009, 11:40:33

Chyba kolega przegapił wersję IE8 RC1którącałkiem niedawno wydali. ;)

Fakt chyba przegapilem bo korzystalem tylko z bety i tego co bylo w buildzie 7000 ( nie wiem czy to byla beta1, nawet nie zerknalem :) )

fazzi

Aktywny użytkownik
W oczekiwaniu na Windows 8 ...
Miejsce pobytu: Poddêbice k. £odzi
IP zapisane
W 7000 nie pamiętam co było, ale w 7022 mamy już RC1, a nie Beta 1.

adam998

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Witam
Czy jest juz dostepna ver. IE8 PL pod windows Vista 64 bit?
Pozdrawiam

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Nie

apollo1989

**
Użytkownik
Windows 7 Professional PL (MSDN AA)
Miejsce pobytu: Fryna
IP zapisane
zainstalowana wersja w buildzie 7057 to RC1?? czy jakaś inna bo ma nazwę kodową 8.0.7057.0

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
W informacjach o przeglądarcepiszejaki to rodzaj, czy RC, czy RTMczy co inego. Tak czy tak ten temat chyba do przeniesienia do Free Post sią nadaje? ;D

michau

Ekspert
IP zapisane
16 marca być premiera podobno. Czyli jutro :)

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Gdyby jutro byla premiera publiczna, to już by był IE8 na TN.