Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - wymagania.

<< < (3/7) > >>

urban92:
Nie będziesz mieć Aero, poza tym będzie śmigać idealnie.

doppler:
mapowanie dyskow dziala nie wiem dlaczego macie z tym problemy :P

radeck0:
Przepraszam, że jestem albo tak upierdliwy (?) albo tak tępy, ale..

gdy wchodze na tą strone http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx wybieram w 32-bitówce english, klikam go, to strona sie laduje i po chwili przestaje.. więc klucza nie dostanę.. To czy mogę użyć któregoś z tych, które znalazłem w necie?

--- Kod: ---WINDOWS 7
Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73

Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
--- Koniec kodu ---

gothmori:

--- Cytat: radeck0 w 23 Luty 2009, 22:19:43 ---Przepraszam, że jestem albo tak upierdliwy (?) albo tak tępy, ale..

gdy wchodze na tą strone http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx wybieram w 32-bitówce english, klikam go, to strona sie laduje i po chwili przestaje.. więc klucza nie dostanę.. To czy mogę użyć któregoś z tych, które znalazłem w necie?

--- Kod: ---WINDOWS 7
Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73

Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
--- Koniec kodu ---

--- Koniec cytatu ---

Te klucze są oki ;]
co do Twojego kompa... mam szybszy i sobie z 7 nie radzi więc.. ;p
zaczynałem na 512 ramu z vistą i było tragicznie ;p
teraz mam celeron d 3.2 ghz 1gb ramu 667 mhz + radeona 9250 i próbowałem 7 na kompie ;p koszmar ;|  działa porównywalnie do visty ;p

lolasher:
Wiesz, po cyferkach ci nie powiemy, czy ten klucz zatrybi :D, musisz wypróbować. Spróbuj jeszcze raz ten klucz wygenerować .... Zaraz czekaj, przypomniało mi się, podobno ta strona zawiesza się w Firefoxie/Operze. Wbij z IE i ci wygeneruje (miałem identyczny problem :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej