Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - wymagania.
gothmori:
--- Cytat: lolasher w 23 Luty 2009, 22:58:08 ---Wiesz, po cyferkach ci nie powiemy, czy ten klucz zatrybi :D, musisz wypróbować. Spróbuj jeszcze raz ten klucz wygenerować .... Zaraz czekaj, przypomniało mi się, podobno ta strona zawiesza się w Firefoxie/Operze. Wbij z IE i ci wygeneruje (miałem identyczny problem :D)
--- Koniec cytatu ---
ja wiem bo mam wszystkie 4 spisane ;p one się powtarzają przy generowaniu ;p
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
32:
https://www.microsoft.com/betaexperience/scripts/gcs.aspx?Product=tn-win7-32-ww&LCID=1033
działa tylko na operze!!! sprawdzałem na linuxie ;p może na windzie nie działa ;] u mnie jest oki ;p
lolasher:
Ja powiem, że na 100% na Firefoxie nie działa i na 100% w IE działa :D Możliwe, ze działa w Operze na linuxie, ale na windowsie mi nie działało (dlatego firefoxa ściągałem, a tu zonk - też nie działa, w końcu się poniżyłem i włączyłem IE :D)
Nawet jest w którymś newsie napisane, że generator działa najlepiej na IE
radeck0:
No to wielkie, wielkie dzieki :D mam nadzieję, że nie bede mial więcej problemów.
P.S. mam juz 37% xD
radeck0:
Zainstalowałem siódemkę i jak na razie, po kilku godzinach pracy jestem zadowolony.
Teraz pytanie - Jakie aktualizacje mam zainstalować? zainstalowalem tylko system, winde 7 7022..
edit:
Mam tez problem z NFS MW... montuje obraz w Power iso, wlacza sie instalacja, dochodzi do 18% i pisze ze nie moze skopiować pliku..... na XP to dzialalo, przed formatem wrzucilem instalke na pendrive i teraz chcialem zainstalować a tu lipa.. są jakieś inne programy do montowania obrazów dzialające na 7?
Nie chcą się też zainstalować sterowniki od drukarki (HP PSC 1410), nie obslugiwany system.. czyli musze sciągać od visty?
Gnapek:
Czy na tym kaszlaku będzie jako/tako chodził Windows 7?
Płyta Główna: Gigabyte GA-M61SME-S2
Procesor: AMD Sempron 3000+ (1,6 Ghz)
Karta Graficzna: Galaxy GeForce 7300 GT (128 MB)
Pamięć RAM: 1024 MB DDR2
HDD: Western Digital 160 GB (SATA II)
Zasilacz: Mode Com MC-350 2.0
Powiem że nie mam zamiaru grać na komputerze, chciałbym aby system działał, dało się słuchać muzyki i przeglądać swobodnie internet.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej