Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
gregor_y:
--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:23:15 ---Może to i zbiorowa ślepota ale na moje oko masz na 100% tylko 2GB w kompie
--- Koniec cytatu ---
Masz chodziło mi o to widzisz 3.5gb wykorzystuje z 4gb...
Ten sunrise nic nie zrobi z systemem ani sprzetem? nie chce miec ogniska w domu... :)
Ktos z 4gb albo wiecej używa tego sunrise chce wiedziec czy to bezpieczne...w miedzy czasie google :)
sCooBy^:
--- Cytat: gregor_y w 09 Luty 2009, 18:24:59 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:23:15 ---Może to i zbiorowa ślepota ale na moje oko masz na 100% tylko 2GB w kompie
--- Koniec cytatu ---
Ten sunrise nic nie zrobi z systemem ani sprzetem? nie chce miec ogniska w domu... :)
Ktos z 4gb albo wiecej używa tego sunrise chce wiedziec czy to bezpieczne...w miedzy czasie google :)
--- Koniec cytatu ---
To samo zrobisz w msconfig.exe
gregor_y:
--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:28:33 ---To samo zrobisz w msconfig.exe
--- Koniec cytatu ---
OK http://www.sunriseforum.yoyo.pl/viewtopic.php?f=8&t=61
Hm wsztrzymam się wiecej info potrzebuje czy zadnych skutków ubocznych nie ma :)
Scooby to program twojego autorstwa?
popuri11:
--- Cytat: gregor_y w 09 Luty 2009, 18:24:59 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
nic ci się nie stanie mój kolega z niego też korzysta i wszystko jest w porządku.
gregor_y:
--- Cytat: popuri11 w 09 Luty 2009, 18:31:31 ---nic ci się nie stanie mój kolega z niego też korzysta i wszystko jest w porządku.
--- Koniec cytatu ---
Ty spec nawet nie wiesz ile masz ramu w PC... :)
Dobra potestuje...tylko pytanie kiedys czytałem żeby 4gb 32bit widział to chyba swamp trzeba było wyłączyc jesli z takiej sztuczki to korzysta to podziekuje...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej