Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7022 - wyciekł!

<< < (10/30) > >>

gregor_y:

--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:23:15 ---Może to i zbiorowa ślepota ale na moje oko masz na 100% tylko 2GB w kompie

--- Koniec cytatu ---

Masz chodziło mi o to widzisz 3.5gb wykorzystuje z 4gb...

Ten sunrise nic nie zrobi z systemem ani sprzetem? nie chce miec ogniska w domu... :)

Ktos z 4gb albo wiecej używa tego sunrise chce wiedziec czy to bezpieczne...w miedzy czasie google :)

sCooBy^:

--- Cytat: gregor_y w 09 Luty 2009, 18:24:59 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:23:15 ---Może to i zbiorowa ślepota ale na moje oko masz na 100% tylko 2GB w kompie

--- Koniec cytatu ---

Ten sunrise nic nie zrobi z systemem ani sprzetem? nie chce miec ogniska w domu... :)

Ktos z 4gb albo wiecej używa tego sunrise chce wiedziec czy to bezpieczne...w miedzy czasie google :)

--- Koniec cytatu ---
To samo zrobisz w msconfig.exe

gregor_y:

--- Cytat: sCooBy^ w 09 Luty 2009, 18:28:33 ---To samo zrobisz w msconfig.exe

--- Koniec cytatu ---

OK http://www.sunriseforum.yoyo.pl/viewtopic.php?f=8&t=61

Hm wsztrzymam się wiecej info potrzebuje czy zadnych skutków ubocznych nie ma :)

Scooby to program twojego autorstwa?

popuri11:

--- Cytat: gregor_y w 09 Luty 2009, 18:24:59 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

nic ci się nie stanie mój kolega z niego też korzysta i wszystko jest w porządku.

gregor_y:

--- Cytat: popuri11 w 09 Luty 2009, 18:31:31 ---nic ci się nie stanie mój kolega z niego też korzysta i wszystko jest w porządku.

--- Koniec cytatu ---

Ty spec nawet nie wiesz ile masz ramu w PC... :)

Dobra potestuje...tylko pytanie kiedys czytałem żeby 4gb 32bit widział to chyba swamp trzeba było wyłączyc jesli z takiej sztuczki to korzysta to podziekuje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej