Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
urban92:
Zainstalowałem 7022 na czysto. Działa tak samo a nawet lepiej niż 7000. Czy robiliście upgrade z 7000 ? Może dlatego się krzaczy.
Czujny:
7022 działa praktycznie tak samo jak 7000 ale myślę że jednak warto dla odświeżonego IE8RC (jak ktoś używa, jest skok wydajności), dla lepszego WMP12 i cały system wygląda na ogólnie odświeżony, a to przecież niewielki kroczek w porównaiu pewnie z tym o będzie w wersji fianlnej, już screeny 7032 pozwalająmi myśleć że będzie to system bezkonkurencyjny, ładny i naprawdę naprawdę dobry... Niestety nie mam porównania 7000 z 7022 bo zmieniłem sprzęt :) Ale tak sowją drogą jak wymieniłem Celerona 3.2 na DC 2.5 to teraz dopiero czuć jak świetnie porusza sie w systemie i jak płynnie, miód system.
I jeszcze taka rzecz którą przypadkiem zobaczyłem, udało mi siuę uruchomić na tym systemie wreszcie pdfy w przeglądarce :) sprawdzone na http://www.opera.com/business/file/Opera_Turbo_white_paper.pdf na innych nie prawdzałem ale to już coś ^^
urban92:
PDFy odpaliłeś w XPS Viewer ?
Czujny:
--- Cytat: urban92 w 15 Luty 2009, 18:10:34 ---PDFy odpaliłeś w XPS Viewer ?
--- Koniec cytatu ---
que? odpaliły mi sie pdfy w przeglądarce, które wcześniej na 7000 nie chciały dpóki nie zostały na pulpit ściagnięte..
urban92:
Ale w jakiej przeglądarce ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej