Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows Seven Milestone 2 (M2)
matrix0123456789:
urban92 najsłabszymi dyskami jakie dziś da si.ę w ogóle kupić to 40GB, jednak za jakieś 20zł więcej można tę wielkość podwoić czy nawet potroić. Ja mam dysk 80GB ale i tak to mało jak na dzisiejsze czasy. 2 lub 3 filmy DVD lub jakaś nowa gra (może 2 gry) i 10GB niema. Nawet jakby miał mieć 30GB to i tak bez problemu bym to zainstalował.
urban92:
--- Cytat: matrix0123456789 w 13 Lipiec 2008, 13:54:59 ---Nawet jakby miał mieć 30GB to i tak bez problemu bym to zainstalował.
--- Koniec cytatu ---
Vista + poprawki i programy zmieści się, ale byś nie miał miejsca na dane. Kończy mi się własnie miejsce na dysku 200 GB :)
lukasz21:
--- Cytat: michau w 12 Lipiec 2008, 13:13:59 ---Brakuje czasów kiedy górował 95 a później 98 :)
--- Koniec cytatu ---
A mi nie brakuje tych czasów. Win 98 miałem jakieś 5 lat temu i to był najgorszy system jaki miałem (co chwile jakieś błędy, wirusy, komp mulił - na XP dostał dopiero kopa), a do tej pory miałem 98, 2000, Me. Od 4 lat mam XP Pro i moim zdaniem jest to najlepszy system jaki MS stworzył.
revanmj:
moim zdaniem najlepszy był MS-DOS bo chociaż brali się za niego ludzie, którzy się znali na rzeczy, a nie jak dzisiaj trafiam na ludzi, którzy w XP nie umieją skopiować pliku ...
lukasz21:
Ja na szczęście nie miałem przyjemności poznać takich ludzi, ale cóż takie 'kwiatki' się zdarzają :).
Czegoś tutaj chyba nie rozumiem, jakiś czas temu wszyscy się rozpisywali że jądro Win7 będzie nowe i że ma być to system o modularnej budowie, a teraz nagle zmienili zdanie i mówią że tylko trochę będzie zmodyfikowane. A przecież jak ma być to system modularny (chyba że znowu zmienili plany i już nie będzie) to muszą napisać go od nowa to co szkodzi więc napisać to jeszcze raz to jądro. Chyba że się mylę i szkodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej