Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wersje Windows 7 ogłoszone
Mercor:
--- Cytat: umcs w 05 Luty 2009, 15:46:41 ---Haha, ale ja lubię czytać takie napinki... :D ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja tez, uwielbiam ;D
tbgkol:
--- Cytat: gothmori w 05 Luty 2009, 12:46:36 ---→tbgkol jednak chyba pogooglowałeś i dlatego odpowiedzi nie ma...
tak kolego, microsoft zbudował swój "sukces" na oszustwach, złodziejstwie i szantażach
czyż to nie "fanatyczne" że nie potrafisz się z tym pogodzić?
--- Koniec cytatu ---
Co się rzucasz? Po pierwsze nie ten wątek i myślisz, że jesteś ekstra, bo napisałeś wiadomość i myślisz, że ośmieszysz mnie przy innych ludziach? A co do googlowania to tego jeszcze nie robiłem i powiem ci szczerze piszesz ciągle to samo tylko innyi farbami(to jest METAFORA, żeby nie było kolejnej kłótni). A tak wogóle to mam inne rzeczy do roboty, a nie odowiadać ci na twoje listy na prive, w przeciwieństwie do ciebie kiedy byłeś w moim wieku ja się uczę i uwielbiam czytać książki i nie przesiaduje całymi dniami na forum. A jak ci się nie podoba, że nie masz racji to zmykaj na forum linuxowe, tam cię przyjmą z otwaartymi rękami.
Mercor:
--- Cytat: tbgkol w 05 Luty 2009, 16:03:26 ---A jak ci się nie podoba, że nie masz racji to zmykaj na forum linuxowe, tam cię przyjmą z otwaartymi rękami.
--- Koniec cytatu ---
Nie przyjma bo korzysta z Debiana ( strzelam... zeby nie bylo ) wiec fani Ubuntu go zjedza, a tych z kolei fani Fedory, a tych od fedory z kolei Ci od Gentoo wszyscy zarzucajac sobie "komerche" i "niestabilnosc" ;) A ich wszystkich wysmieja fani Kubuntu bo przeciez KDE 4.1 jest trak zajebiste ( sory za slownik ) ze nawet Vista z niego zgapia interfejs ( autentycznie taka wypowiedz widzialem na forum linuxowym... )
doppler:
gdzie tu sprzedaja popcorn do tak swietnego widowiska ? :D
ziebal:
--- Cytat: doppler w 05 Luty 2009, 16:41:43 ---gdzie tu sprzedaja popcorn do tak swietnego widowiska ? :D
--- Koniec cytatu ---
Będe roznosił w czasie seansu...
gothmori, a czy Linux ma jakieś wady? Bo w twojej opini to system idealny.
A ja ci pragnę przypomnieć, że to forum nie jest miejscem, w którym próbuje się przekonać kogoś do pracy na Linuksie. To jest forum o Windows, a 90% twoich wypowiedzi zawiera słowo "linux".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej