Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 już 3 października? (?)
Alastis:
ja oryginalnego xpeka mialem wiec spokojnie moge przesiasc sie na w7 visty nie kupowalem i dobrze zrobilem dzieki temu moge kupic lzejsza viste tylko ze bedzie sie nazywala windows 7 bo tak naprawde MS zmodyfikowal viste dodajac pare funkcji i bajerow nic wiecej ale i tak dobrze ze beta dziala mi sprawnie a czy to bedzie wersja polska czy angielska to mi to bez roznnicy :)
gregor_y:
--- Cytat: Alastis w 03 Luty 2009, 13:29:47 ---ja oryginalnego xpeka mialem wiec spokojnie moge przesiasc sie na w7 visty nie kupowalem i dobrze zrobilem dzieki temu moge kupic lzejsza viste tylko ze bedzie sie nazywala windows 7 bo tak naprawde MS zmodyfikowal viste dodajac pare funkcji i bajerow nic wiecej ale i tak dobrze ze beta dziala mi sprawnie a czy to bedzie wersja polska czy angielska to mi to bez roznnicy :)
--- Koniec cytatu ---
Vista nie była złym systemem fakt na słabe kompy tak ale na sredniakach już nie lepiej od XP chodziła...
TonyM:
--- Cytat: gregor_y w 03 Luty 2009, 13:44:37 ---
--- Cytat: Alastis w 03 Luty 2009, 13:29:47 ---ja oryginalnego xpeka mialem wiec spokojnie moge przesiasc sie na w7 visty nie kupowalem i dobrze zrobilem dzieki temu moge kupic lzejsza viste tylko ze bedzie sie nazywala windows 7 bo tak naprawde MS zmodyfikowal viste dodajac pare funkcji i bajerow nic wiecej ale i tak dobrze ze beta dziala mi sprawnie a czy to bedzie wersja polska czy angielska to mi to bez roznnicy :)
--- Koniec cytatu ---
Vista nie była złym systemem fakt na słabe kompy tak ale na sredniakach już nie lepiej od XP chodziła...
--- Koniec cytatu ---
Co racja to racja... ja sceptycznie podszedłem do Visty (chciałem ja tylko przetestować i miałem ją tylko 2 dni na dysku), a tu zdziwienie... chodzi jak XP, a wygląd dużo lepszy... a poza tym niewiele różnic...
P.S Prędzej Wenta na prezydenta niż W7 wyjdzie 3 października...
Czujny:
przecież to wiadomo, podkreślono to też w artykule ;)
--- Cytuj --- każdym razie należy pamiętać, że podobnie jak w przypadku Visty, od RTM (ready to manufacture) do ukazania się nowego Windows w sklepach (general availability) może upłynąć kilka miesięcy
--- Koniec cytatu ---
TonyM:
a mi chodziło o to że RTM, nie wyjdzie 3 października... dopiero mam luty... tak jak by teraz mówić kiedy wyjdzie Bioshock 2
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej