Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 Release Preview torrent
Bozz:
@Gustaw
Napisałem to, bo nie wszyscy śledzą cała sprawę, a w tym temacie więcej offtopu niż rzeczowych informacji, również dzięki Twojej osobie. Zluzuj bo żyłka Ci pęknie ;)
Ps. Uwierz, mało mnie obchodzi ile i komu zapłaciłeś, bo jeśli chciałeś to Twoja sprawa. Ja jak na razie nawet win8 nie instalowałem, a więc tyle mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg.
EOT z mojej strony. Piszcie już na temat, jak ktoś ma jakieś prywatne sprawy do wyjaśnienia to na PW.
Pozdrawiam
Mirahz:
Nie wiem po co się irytujecie? Bozz odpowiedział na pytanie i dobrze. Przynajmniej będzie mniej pytań o spolszczenie. Na razie nie ma dostępnego spolszczenia. Chcesz język PL, to musisz zapłacić ot co. Ale czy to jakaś tajemnica? Nie rozumiem oburzenia ;)
Madzia:
--- Cytat: Gustaw w 14 Czerwiec 2012, 20:10:24 ---madzia - gdybyś miała owe spolszczenie internet huczał by, że hey! po dwa po co odpowiadasz na pytanie forumowicza czy jest spolszczenie do RP, że nie ma? skoro jest! więc nie kłam więcej. irytuje mnie to kiedy się wymądrzasz i wprowadzasz ludzi w błąd nie tylko w tym temacie. Pani ekspert ;/ ;/ ;/
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem bo widać masz poważne z tym problemy :D
--- Cytat: igbron w 03 Czerwiec 2012, 22:36:34 ---Jest polska wersja tego systemu - http://www.idg.pl/ftp/windows.8.release.preview.html?utm_source=mail&utm_campaign=newsletter%20-%20IDG&utm_medium=Nowosci%20Download%20
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Madzia w 03 Czerwiec 2012, 22:46:38 ---Nie kłam, bo nie ma PL.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz wersję PL w tym linku? Gdzie ja kłamię i wprowadzam w błąd? :D
kamiton:
--- Cytat: Gustaw w 14 Czerwiec 2012, 20:10:24 ---1. bozz - gościu po pierwsze to, to co napisałeś o spolszczeniu wiesz ode mnie i tylko ode mnie, więc nie wiem po co mnie cytujesz? i to nie jest jedyna rzecz, którą dowiedziałeś się ode mnie.
2. madzia - gdybyś miała owe spolszczenie internet huczał by, że hey! po dwa po co odpowiadasz na pytanie forumowicza czy jest spolszczenie do RP, że nie ma? skoro jest! więc nie kłam więcej. irytuje mnie to kiedy się wymądrzasz i wprowadzasz ludzi w błąd nie tylko w tym temacie. Pani ekspert ;/ ;/ ;/
3. ojj ludzie co was to obchodzi ile zapłaciłem i za co? ważne, że mam. i siedzę sobie na polskim systemie a wy plujecie sobie w brodę. nie mam pytań. dziękuję
--- Koniec cytatu ---
nie tylko ty masz , a ja dalej powiem nie ma spolszczenia - trzeba ci to przeliterowac głosno ?
Gustaw:
jest spolszczenie do wersji RP, w pełni kompatybilne, niepowodujące żadnych błędów. więc jest to spolszczenie systemu RP :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej