Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Release Preview torrent

<< < (5/10) > >>

Mirahz:
Prosiłbym wszystkich użytkowników forum o pisanie na temat. Tworzenie dyskusji o ortografii i pięknie języka polskiego nie ma sensu. Również różnego rodzaju zaczepki nie są mile widziane. Kłótnie polecam przenieść na prywatne obszary.

Co do polskiej wersji językowej, to warto rozwijać ten temat i liczymy na szczegółowe info :)

Bozz:
Może nie wszyscy wiedza więc napiszę. Gustaw posiada spolszczenie od Canouna, nieoficjalne i niekompletne, a żeby je zdobyć trzeba było najpierw wykupić konto vip (bodajże 15euro). Oficjalne ukaże się prawdopodobnie dopiero w RTM czyli pod koniec lipca.

Madzia:
Już cały internet wie, że zapłacił. Chwali się tym spolszczeniem i chwali jakby to było coś niezwykłego i nadzwyczajnego. Pewnie chodzi o to, że on ma a my nie mamy, więc trzeba się chwalić i dawać screeny gdzie się tylko da.

Gustaw:
1. bozz - gościu po pierwsze to, to co napisałeś o spolszczeniu wiesz ode mnie i tylko ode mnie, więc nie wiem po co mnie cytujesz? i to nie jest jedyna rzecz, którą dowiedziałeś się ode mnie.
2. madzia - gdybyś miała owe spolszczenie internet huczał by, że hey! po dwa po co odpowiadasz na pytanie forumowicza czy jest spolszczenie do RP, że nie ma? skoro jest! więc nie kłam więcej. irytuje mnie to kiedy się wymądrzasz i wprowadzasz ludzi w błąd nie tylko w tym temacie. Pani ekspert ;/ ;/ ;/
3. ojj ludzie co was to obchodzi ile zapłaciłem i za co? ważne, że mam. i siedzę sobie na polskim systemie a wy plujecie sobie w brodę. nie mam pytań. dziękuję

serenity15:
zawiść polaków jest piękna :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej