Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 Developer Preview Build 8102 do pobrania od 14 września
Madzia:
dziki314, jak zrobić polski język ???
krisder:
--- Cytat: Madzia w 26 Wrzesień 2011, 16:03:08 ---dziki314, jak zrobić polski język ???
--- Koniec cytatu ---
Witam, dołączam się do pytania Madzi, mógłbyś dać jakiś faq do tego jak go spolszcyć? pozdrawiam:)
BruTUs:
a ci ktorzy pozmieniali avatara to powinni wklepac w posta swojego jak to zrobili a nie wywody snuc na tematy nikogo nie obchodzace:)
dziki314:
--- Cytat: brutus300 w 27 Wrzesień 2011, 18:04:48 ---a ci ktorzy pozmieniali avatara to powinni wklepac w posta swojego jak to zrobili a nie wywody snuc na tematy nikogo nie obchodzace:)
--- Koniec cytatu ---
Jak byś pomyślał logicznie to byś się tak nie wypowiadał. :P
Otwórz dysk lokalny C i wyszukaj wszystkie bmp przejmij je na własność i pozamieniaj je na swoje,tylko pamiętaj do oryginalnej bmp dopisz old i to jest cała filozofia.
freak78:
--- Cytat: dziki314 w 27 Wrzesień 2011, 18:33:27 ---
Jak byś pomyślał logicznie to byś się tak nie wypowiadał. :P
Otwórz dysk lokalny C i wyszukaj wszystkie bmp przejmij je na własność i pozamieniaj je na swoje,tylko pamiętaj do oryginalnej bmp dopisz old i to jest cała filozofia.
--- Koniec cytatu ---
No owszem, czemu nie, ale włączenie na chwilę metro i wybranie po ludzku swojego obrazka jest szybsze niż zabawa w podmienianie plików, a kombinowałem z innej strony niz podmienianie plików, na razie nic specjalnego nie wykombinowałem, ustawiłem sobie swój avatar, i szukałem w rejestrze i w plikach odnośników do niego, może za słabo szukałem, a poza tym nadal twierdzę, że nie usprawiedliwia Microsoftu nic, że w klasycznym UI nie ma opcji do zmiany avatara, nic by nie było jakby ona została...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej