Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 Developer Preview Build 8102 do pobrania od 14 września

<< < (24/34) > >>

Blady:
dźwięk tez jakiś cichy, menedżer zadań scisle przypisany do metro :( mogli by zrobić normalne menu start i orb oraz okienka, kafelki zeby można bylo zmieniac wyglad, poprawili ich wygląd domyślny i dali możliwość zmiany awatara na koncie lokalnym,i jak przywrócą flip 3D oraz daja dreamscene, i przywrócili możliwość wylaczenia przelaczania miedzy jezykami. wtedy windows 8 bedzie fajny

BruTUs:
moja uwaga blady, edytuj posty a nie piszesz nowe!!! Windows jak dotad nie sprawil mi jakichkolwiek problemow, jedynie problem z kasperskim internet security 2012 wystapil...

Madzia:

--- Cytat: dziki314 w 19 Wrzesień 2011, 23:44:52 ---
--- Cytat: djdandi w 19 Wrzesień 2011, 20:56:19 ---Przydało by się jakieś spolszczenie nie sądzicie. Może sCooBy^ coś by poradził na to?

--- Koniec cytatu ---

;)

--- Koniec cytatu ---
To jak to zrobić? Co podmienić ???

dziki314:

--- Cytuj ---Trzeba niestety najpierw ustawić sobie obrazek w panelu sterowania w MetroUI (user tiles)
--- Koniec cytatu ---

Opowiadasz głupoty ja to zrobiłem bez MetroUI wystarczy tylko pomyśleć logicznie i zmienisz bez problemu. :P

freak78:

--- Cytat: dziki314 w 26 Wrzesień 2011, 00:32:07 ---
Opowiadasz głupoty ja to zrobiłem bez MetroUI wystarczy tylko pomyśleć logicznie i zmienisz bez problemu. :P

--- Koniec cytatu ---

Logicznie, nie koniecznie od razu ma to być robione za pomocą grzebania w systemie, fakt jest taki, że w 7 w Aero jest opcja zmiany avatara bez kopania w systemie, a w win8 nie ma, a powinna nadal tam być, szkody by to nie przyniosło, a jest po ludzku w metroUI no ale sam Microsoft wciska metro, i zachęca developerów do pisania pod metro co nie powinno tym samym oznaczać jedynego słusznego UI...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej