Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)

<< < (11/32) > >>

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 28 Styczeń 2009, 18:22:37 ---systemy nixowe owszem nie dominują na desktopach ale poza nimi już zupełnie inaczej...
Co do obozów to dzielą się tylko i wyłącznie newbie...
Dowodem jest chociażby moje distro... jest ono połączeniem pakietów, stable, experimental i unstable...

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie bo nie nadają się na desktop...hm poza desktopami jest lepiej masz jakies statystyki zeby to potwierdzic?

Fajnie że wspomniałes o tym że dzielą się tylko newbie czyli ile 100% użytkowników Linuxa bo jak by nie patrzec każdy ma jakies distro i musiał wybrac...

Twoje distro ok newbie ale sam napisałes że jest experimental i unstable czyli crashe/bsod mogą się zdarzyc...

Jak na razie widze same wady nie gotowy produkt i kupa newbie która testuje i naprawia a kiedy nadejdzie odpowiednia chwila Linux przestanie byc darmowy o ile się nie myle już pare dystrybucji cos kosztuje wiec czemu przecietny user ma wybrac zbugowany system operacyjny i byc na łasce bandy newbie na forum ubuntu na przykład?

ziebal:

--- Cytat: gregor_y w 28 Styczeń 2009, 18:53:57 ---
Twoje distro ok newbie ale sam napisałes że jest experimental i unstable czyli crashe/bsod mogą się zdarzyc...

--- Koniec cytatu ---

Jak już to Kernel Panic.
Widać, że nie miałeś nigdy styczności z Debianem, skoro uważasz, że jak coś jest "experimental i unstable" to powoduje problemy...

lukas_gab:
Gregor_y -  z tego jak piszesz o linuksie przypominasz ciemnego katola jadącego po islamie ... wez na wstrzymanie bo racji nie masz i napędzasz ten młyn ...

robertnik:
Ktoś na stronie 3 napisał że ludzie wybrali Windows, jak strasznie się mylisz :D Ja mam Win i go używam, ale nie dla tego że jest lepszy, tylko ne względu na dostępność oprogramowania i popularność. Win nie jest lepszy, jest inny. Linux również nie jest lepszy tylko inny. M$ miał środki i mógł inwestować, wypełnił lukę w rynku i stało się.
99,9 desktopów posiada Win, w róznych odmianach. Taką rzeczywistość traktujemy jako normalną i uważamy że tak powinno być, ale ktoś w to zainwestował, czego np nie zrobiło Aple. Nie pamiętaćie pewnie czasów kiedy Nescape pomiatało M$, chłopaki z garażu poskromili giganta. M$ uruchomił środki i wywalił ich w kosmos i to strasznie daleko.
Jedno wam powiem, jak by w Watykanie zatrudnili Steżyńską do walki z globalnymi monop[olistami... To nie było by dominacji Linuxa na serweracz i Windowsa na desktopach.

lukas_gab:
Linux nie dominuje na serwerach , Apple przeciez inwestowało i inwestuje .... Może to jeszcze wina MS ze inwestowała a Torval nie inwestował ? Ludzie nie słabcie mnie ;p Sa tutaj fanatycy zarówno wina jak i linuksa ... ech ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej