Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)
lukas_gab:
Za chiny nie doczekasz sie darmowego ;p ba nawet taniego w7 ;p Znając życie to wydoją większą kase od nas niż za viste ;p
gothmori:
kurcze, nie przeczę, często tu zaglądam by dowiedzieć się czegoś o 7 mimo że nie jestem zwolennikiem windowsa ale wnikliwie go testuję :) ba! jestem autorem 2 szkodników które krążą po sieci wraz z "pirackimi" wersjami visty... tak głupiego artykułu jeszcze nie czytałem... poczytajcie sobie o idei Mark'a :) nie jest on żadnym zwolennikiem windowsa ;] może jedynie stwierdził sarkastycznie że w końcu ma konkurenta i ktoś to przeinaczył... microsoft nigdy nie wprowadził żadnej rewolucji... grafikę zgapili od maca (mac wykradł xeroxowi) a dosa kupili od jakiegoś japiszona... watpię by Mark lub kto kolwiek zorientowany w świecie softu chwalił jakiego kolwiek windowsa...
gregor_y:
--- Cytat: gothmori w 26 Styczeń 2009, 17:24:29 ---... microsoft nigdy nie wprowadził żadnej rewolucji... grafikę zgapili od maca (mac wykradł xeroxowi) a dosa kupili od jakiegoś japiszona...
--- Koniec cytatu ---
Oj spec się znalazł po pierwsze wszyscy kradną po drugie jakie rewolucje mac os,linux,windows są cholernymi klonami...wybierz co ci bardziej odpowiada i tyle...
Wątpie czy nawet Microsoft uważa że ma jakąs konkurence jaki udział ma na rynku 80-90%? szczerze tylko Apple jest czegos warty a Linux to jakis zart...
lukas_gab:
Linuks nie nadaje sie na desktopa , jest to najbardziej porozwalany i zrzarty wojna domową systemem operacyjnym na swiecie - aż na miare grecji . Linuks jedynie jako skonfigurowane stanowisko produkcyjne ( bez możliwości szybkiej rekonfiguracji ) lub na server . Co do afer - apple interfacu nie ukradło a KUPIŁO od xeroxa ( wiem wiem , w polsce ludzie jak kradna pirackie gry to myslą ze kupują i pewnie dlatego tyle piractwa .. ) a MS od apple tak długo nic nie ukradl do puki sąd tego nie orzeknie a z tego co wiem apple już pare razy przegrało tą sprawe - nie można opatentowac okienkowej oriętacji - a do chwili jak tego sąd nie osądzi MS może cię pozwac o pomówienie - sytuacja dokładna jak Nowak VS Nergal .
umcs:
--- Cytat: lukas_gab w 26 Styczeń 2009, 17:38:35 ---sytuacja dokładna jak Nowak VS Nergal .
--- Koniec cytatu ---
Dobre porównanie, hehe...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej