Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)

<< < (3/32) > >>

michau:
Jeżeli Twórca Ubuntu chwali 7 to musi mieć w tym interes ;)

gregor_y:

--- Cytat: michau w 26 Styczeń 2009, 19:05:16 ---Jeżeli Twórca Ubuntu chwali 7 to musi mieć w tym interes ;)

--- Koniec cytatu ---

Pracuje dla M$ i sabotuje Linuxa...pewnie już grupa fanatyków Linuxa zmierza w jego kierunku...

gothmori:
nie róbmy wojen linux vs windows bo wy pójdziecie w swoje w zaparte a ja w swoje i będzie tylko bałagan...
Mark na pewno nie pochwalił 7 a ten artykuł to jakiś banialuk...
Poczytajcie o zamierzeniach projektu ubuntu...
Jeśli ktoś chce walczyć na argumenty i bronić systemu który nawet ms nie opracował to zapraszam na pw lub bloga bo tu nie ma co robić bałaganu...

(OT): co do kluczy do 7 to na wersje 32 bitową jest ich 4 i na 64 chyba też, wiem bo generowałem z kilkoma osobami do oporu i wyszło że one się powtarzają więc możecie je smiało opublikować lub mogę je wam podesłać ale pod warunkiem że zostaną udostępnione wszystkim forumowiczom i czytelnikom ;] tzn. mam tylko na 32

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 26 Styczeń 2009, 20:25:35 ---Mark na pewno nie pochwalił 7 a ten artykuł to jakiś banialuk...
Jeśli ktoś chce walczyć na argumenty i bronić systemu który nawet ms nie opracował to zapraszam na pw lub bloga bo tu nie ma co robić bałaganu...

--- Koniec cytatu ---

Wiesz pogadaj z panem Markiem i się spytaj bo ten artykuł wygląda jak pochwała i wiele ludzi tak to odbierze...a jesli myslał inaczej to jest idiotą...

Jesli chodzi o Linuxa to jest marny system gdybym miał wybrac OS to by było tak Windows > Mac OS X > Amiga OS > DOS > ... > Linux  ;D

lukas_gab:
Ha ! Jeden z zorganizowanej grupy pingwinów dokonal dywersji na nasze forum ;p 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej