Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)

<< < (7/32) > >>

lukas_gab:
Ziebal ! Ziebal ! Szybko przynieś z 2 piwa i zamknij temat !

A i pare banów można dać ot dla zasady  ;D

ziebal:

--- Cytat: lukas_gab w 27 Styczeń 2009, 21:17:23 ---Ziebal ! Ziebal ! Szybko przynieś z 2 piwa i zamknij temat !

A i pare banów można dać ot dla zasady  ;D

--- Koniec cytatu ---

Nie bede taki zły, przyniose ze 4 :P

Póki co uważnie obserwuje tą dyskusje i jedyny wniosek jaki sie nasuwa to: Nigdy więcej tematu z Ubuntu w nazwie  :D

umcs:
A z Mandriva lub Fedora w nazwie mogą być?  ;)

ziebal:

--- Cytat: umcs w 27 Styczeń 2009, 21:21:36 ---A z Mandriva lub Fedora w nazwie mogą być?  ;)

--- Koniec cytatu ---

Zobaczymy jak się pojawią, wszystko zależy od użytkowników  :)

gothmori:
ziebal ten temat jest wyraźnie prowokujący...

a tak swoją drogą nie wiem czy nie zdziwiło Was że (użyję nieprzeinaczonej formy by nie zezłościć) microsoft tak wcześnie wydaje IE 8 ? niedługo wersja finalna a do 7 RTM jeszcze rok... poza tym no niby mówi się o tym że ma się pojawić nowy publiczny build z rc 1 IE ale ogólnie rzecz ujmując dziwne jest że IE 8 rc1 nie zostało wydane pod 7... można odnieść wrażenie że microsoft będzie chciał wprowadzić albo nowszą wersje albo zmienić politykę przeglądarkową już w 7... poza tym obiło mi się w lekturze o wzrok to że microsoft ma cześciej wydawać nowe wersje przeglądarek... wydaje mi się że coś się szykuje... ogólnie o tym że komisja Europejska pozwała microsoft i że łatwo nie odpuści to wiadomo ale... Wielu z Was (zauważyłem) wspomina o drugiej becie 7... ja wielokrotnie wyczytałem że 7 ma pojawić się tylko jedna beta...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej