Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

I się zaczęło, powiadomienie o <nie>Oryginalności systemu :D

<< < (7/9) > >>

Axles:
Witam, ja mam znów taki problem że raz zainstalowałem aktualizację ...1033 przez którą miałem komunikat o nielegalnym systemie.
Odinstalowałem jak radziliście, aktywowałem i śmigało. Teraz po dłuższym czasie mam znów problem z komunikatem, co gorsza tej aktualizacji nie mam zainstalowanej i co jeszcze gorsze nie instalowałem od kilku dni żadnej. Skąd więc ten komunikat, jak go usunąć skoro nie wiadomo co go wywołało, a może nowa aktulizacja sprawdzająca wyszła? Pozdrawiam

robert79513:
Z tego co wiem nie ma nowej aktualizacji a wspomniana ...1033 zmieniła status z opcjonalnej na ważną i mogła się zainstalować automatycznie chyba że wyłączyłeś aktualizacje. To może coś się rypło samo z siebie próbowałeś aktywować jeszcze raz?

Axles:
Tzn. ta 1033 jest dalej w 'pomijanych' aktualizacjach tak że nadal mogę ją zainstalować więc pewnie się nie zainstalowała.
A co do aktywacji nie wiem czym wy aktywujecie ale ja mam plik taki: 7loader 1.5 (Windows 7 aktywator) ma 3,5MB. Mógłbyś coś polecić. Najdziwniejsze jest to że nic nie instalowałem w ostatnich dniach, a aktualizacje są na etapie tylko informowania (bez ściągania i instalacji bez mojej zgody)

Madzia:
Aktywuj od nowa telefonicznie. Asior chyba dal najnowsze klucze, niezablokowane przez microsoft. Link w moim podpisie.

robert79513:
Czyli coś się rypło. Ja używam CHEW WGA v0.9 działa przed tą aktualizacją jak i po jej odinstalowaniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej