Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
I się zaczęło, powiadomienie o <nie>Oryginalności systemu :D
Czujny:
Dobra, nie mam już sił. Jak mam aktywowany system (niebieski znaczek) to resetuje się co 2 godziny. Jak anuluję aktywację (revert) to mam info o nieaktywowanym systemie, klikając w informacje (jak na screenie) nic się nie dzieje.
Za którymś razem jak usunąłem loadera miałem czarny pulpit i prośbę o wpisanie klucza. Wpisywałem niemal wszystkie klucze do Ultimate z bloga i nie akceptowało. (czego się spodziewałem).
Ponieważ już mam nabrużdżone różnymi loaderami w systemie załóżmy, że instaluję na czysto znów Win 7 7600. Co potem krok po kroku mam zrobić, żeby mieć spokój? :)
michalus:
Aktywowac kluczem z MSDN (bloog) przez internet wpisujac klucz.Jesli wyskoczy blad aktywacja telefoniczna.Ale zainstaluj system na nowo.Klucze dzialaja na 100 procent
Czujny:
--- Cytat: michalus w 03 Marzec 2010, 22:20:18 ---Aktywowac kluczem z MSDN (bloog) przez internet wpisujac klucz.Jesli wyskoczy blad aktywacja telefoniczna.Ale zainstaluj system na nowo.Klucze dzialaja na 100 procent
--- Koniec cytatu ---
A$IOR czy OEM:SLP?
Madzia:
Jedne sa boxowe, a drugie oemowe. Bez znaczenia ktorym aktywujesz.
sly44:
a po co sie bawić w aktywatory jeżeli można miec przez rok za darmo ?
http://www.trochetechniki.pl/Jak-uzywac-Windows-7-przez-rok-za-darmo,t,1054.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej