Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 x86 i do 128GB RAM - Problem rozwiązany!
Tomiii:
Już dawno dodałem tutaj wątek że dało się to zrobić to niektórzy mnie wyśmiali. Wstawiłem nawet patcha dla Visty i Win7. Pozdrawiam
robert79513:
--- Cytat: Tomiii w 30 Styczeń 2010, 17:14:55 ---Już dawno dodałem tutaj wątek że dało się to zrobić to niektórzy mnie wyśmiali. Wstawiłem nawet patcha dla Visty i Win7. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Przykro mi, ja też doświadczyłem tego że jest kilku szyderców na forum.
stratus84:
Tak, masz racje Punisher może i bateria jest zużyta, ale nie wszyscy po pokazaniu się komunikatu lecą i kupują nową. Mi wystarczy 10 min na zapisanie otwartych dokumentów i spokojne wyłączenie komputera. Co do mojej baterii to spokojnie trzyma 1,5 h. Komunikat może być w formie jednorazowej informacji, a nie przeszkadzania bo jest to denerwujące. Pozdrawiam :)
stratus84:
--- Cytat: stratus84 w 09 Luty 2010, 11:46:23 ---Tak, masz racje Punisher może i bateria jest zużyta, ale nie wszyscy po pokazaniu się komunikatu lecą i kupują nową. Mi wystarczy 10 min na zapisanie otwartych dokumentów i spokojne wyłączenie komputera. Co do mojej baterii to spokojnie trzyma 1,5 h. Komunikat może być w formie jednorazowej informacji, a nie przeszkadzania bo jest to denerwujące. Pozdrawiam :)
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam za małe zamieszanie - to odpowiedz do tego wątku http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,4338.0.html.
Dzięki sCooBy^ za zrobienie nowego tematu i pozdrawiam.
bladel:
wszystko pieknie chodzi ale gdy odznaczę opcje pae czy to w sunrise czy w innym programie, system juz nie wstaje, resetuje sie.....jak to wyłaczyć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej