Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Upgrade windows 7
adam998:
Mam rozumiec ze plyta z upgrade bedzie miala swoj klucz aktywujacy....w tym wypadku moge sformatowac dysk i zrobic czysta instalacje i wszystko bedzie legalnie? dobrze rozumuje ???
Tom:
Legalne niekoniecznie, ale jak najbardziej do wykonania :P
hubert1:
niezgodne z licencją w każdym wypadku. W pełni legalne jeśli mamy prawo do upgradu (mamy licencję na viste lub xp), nielegalne jak nie mamy licencji (chcemy oszczędzić i nie chcemy oemu). Ale w praktyce rozwiązanie jest legalne (wga, poprawki itp itd) i pozwala na oszczędność pieniędzy.
szymoon:
hej mam pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumiem;p posiadam laptopa z vista oczywiscie orginal i dostalem aktualizacje do win7 ale chcialbym zrobic instalacje od nowa i nie wiem czy tak mozna? nie bedzie zadnych problemow z tym? bo nie chce wgrywac tylko nakladki bo to bez sensu;/
z gory dzieki za szybka odpowiedz
hubert1:
możesz od nowa jesli masz nośnik nie recovery tylko ze zwykłą instalacją. instalujesz normalnie, ale przy instalacji nie klikasz uaktualnienie tylko nowa czysta instalacja, a potem pod koniec nie wpisujesz klucza, pomijasz ten krok i wbijasz klucz po zobaczeniu pulpitu we własciwościach systemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej