Publiczna beta Windows 7 już jutro!

Zaczęty przez MP, 08 Styczeń 2009, 14:52:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slim_f

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Sosnowiec
IP zapisane
Nie rozumiem jednego wyskakuje ----Windows® 7 Beta coming soon!----- na blogu microssofta pisze ze są kłopoty poniewaz dużo osób się napaliło.....  A jednak sa te działająe linki To dlaczego do publicznej informaji ich nie dadza na ta strone win 7 ??????

Morgan87

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
bo to są linki do pliku,
a na stronie gdzie jest teraz "comming soon" jest do wygenerowania klucz, i o ten klucz tyle zamieszania.

Slim_f

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
to powinni na tej stronie na razie dac tylko linki do Systemu ... A nie zamieszanie robić.

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 00:14:53
to powinni na tej stronie na razie dac tylko linki do Systemu ... A nie zamieszanie robić.

Linki otrzymujesz oficjalnie dopiero po rejestracji...
Pozatym podanie linków teraz spowoduje taki sam bałagan jaki był - ich infrastruktura nie była gotowa na taki tłok i pewnie nadal jeszcze nie jest...

Slim_f

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A to teraz jak ściągamy z tych lineczków to i tak bedzie lipnie bo po sciagnieciu bedziemy musieli czekac az sie uporaja z serweramiu zebysmy mogli sie laskawie  zarejestrowac i Klucz otrzymac. Bez sensu powinni zrobic jeden klucz na okreslony czas do testow. To i tak TESTOWA wersja a nie Final. Żen.

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 00:19:27
A to teraz jak ściągamy z tych lineczków to i tak bedzie lipnie bo po sciagnieciu bedziemy musieli czekac az sie uporaja z serweramiu zebysmy mogli sie laskawie  zarejestrowac i Klucz otrzymac. Bez sensu powinni zrobic jeden klucz na okreslony czas do testow. To i tak TESTOWA wersja a nie Final. Żen.

Możesz zainstalować bez podania klucza i wpisać go później - masz na to 30 dni, a można rozszerzyć do 120...
Jeden klucz do testów? Głupie rozwiązanie - mniejsza kontrola nad wersją i trudniej się zbiera dane statystyczne...

Slim_f

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat

Głupie rozwiązanie - mniejsza kontrola nad wersją i trudniej się zbiera dane statystyczne...

Fakt Nie pomyślałem...

B3RRY

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Ludzie, spokojnie, przeciez przedstawiciele MS podali informacje ze w zwiazku z ogromnym zainteresowaniem byli zmuszeni wstrzymac chwilowo, napisali wyraznie ze wkrotce ruszy znowu - trzeba troche odczekac, caly swiat na raz nie sciagnie z jednego czy kilku serwerow bo to niemozliwe. Proponuje sciagnac ten build z torrenta, nie odwierzac co chwile stron MS, dac im troche luzu a szybciej wroci do normy ;)

B3RRY

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Trochę to denerwujące, poprzedni link miałem już ściągnięte 700 mega teraz 500 mega i wszystko szlag trafił :P Może faktycznie ściągnę z torrenta i będę miał spokój, a ma ktoś może link do torrenta z wersją 32bitową ?

Hautameki

**
Użytkownik
IP zapisane
Z tego całego zamieszania nie wiem jak dostać klucz...
Może mi to ktoś objaśnić?
Na jakiej stronie się zarejestrować?
Tutaj :http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx ?
Intel Core 2 Duo E6600 2,4@ 2,76 Ghz
Kingston DDR2 2x 2GB 800MHz
GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256mb
ASUS P5LD2SE
Segate 160GB

Mercor

Ekspert
IP zapisane
No tak bedzie szybciej napewno :) A link z torrentem jest w temacie o buildzie 7000, przejrzyj posty.

Hautameki - tak, na tej stronie, ale aktualnie jest wylaczona. Probuj co jakis czas, jutro powinna byc albo pojutrze.

PiasQ

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: B3RRY w 10 Styczeń 2009, 00:40:03
Nie wiem czy to świadoma prowokacja M$, ale te linki też przestały działać ;/ tym razem przy 23% prędkość spadła do 0.00 KB/s czasem zmieni się na 5 Kb/s chyba na razie dam sobie spokój z siódemką ;/

Jak to pisałeś mi się ładnie ściągało ... no i właśnie się ściągnęło :) wersja x64
Compal FL90 + T7500 2,2GHz + 2x1GB DDR2 667 MHz + GF8600GT + HDD 160GB + Aston Martin Rapide :P
** Specjalizujê siê w nawigacjach :D **
Win: 3.11 -> 95 -> 98 (+SE) -> Me -> 2k -> XP Pro -> Vista Business x86 -> Windows 7 Beta
Polski Internetowy Klub U¿ytkowników Renault - klubrenault.pl

B3RRY

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

CytatJak to pisałeś mi się ładnie ściągało ... no i właśnie się ściągnęło :) wersja x64
nic tylko pogratulować ;]

PiasQ

**
Użytkownik
IP zapisane
Ktoś pytał o sumy kontrolne (wersja x64):
http://odsiebie.com/pokaz/1296231---b865.html
Compal FL90 + T7500 2,2GHz + 2x1GB DDR2 667 MHz + GF8600GT + HDD 160GB + Aston Martin Rapide :P
** Specjalizujê siê w nawigacjach :D **
Win: 3.11 -> 95 -> 98 (+SE) -> Me -> 2k -> XP Pro -> Vista Business x86 -> Windows 7 Beta
Polski Internetowy Klub U¿ytkowników Renault - klubrenault.pl