Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (14/67) > >>

ziebal:

--- Cytat: refild w 09 Styczeń 2009, 19:42:24 ---aha to grubo ..czyli nie ma sie co starac przy nastepnej stronie na ktorej jest komunikat "he site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day." :P

--- Koniec cytatu ---

Ja bym na Twoim miejscu i tak próbował... Myślę, że ktoś sie tym zajmie dużo szybciej niż w poniedziałek...

Pobieranie Windows 7 w 3 krokach*
http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/vxdj1441506049m.jpg

*z technetu

Mam nadzieje, że mnie ne zabijecie na forum...

adriannek:

--- Cytat: lukas_gab w 09 Styczeń 2009, 19:45:30 ---wlaśnie do key'a taka kolejka . Nikt instrukcji obsługi nie czytał ? Jasno pisze ze najpierw sie rejestrujesz , weryfikujesz maila , pobierasz key'a który pozwala na zamontowanie 3 niezależnych systemów a potem dopiero dostaje sie linka do ściągania .

--- Koniec cytatu ---
No tak ale ja chce tylko KEY już na ten LINK do Download-u potocznie nasikam ;P hehhe

refild:
watpie zeby ktos sie podzielil keyem :P
i co tu zrobic ..

Parseus:
Ja akurat dostaję co chwilę taki komunikat (po wybraniu języka, kliknięciu na przycisk pobierania i odczekaniu dłuuuugiej chwili):

--- Kod: ---An unknown error occurred while processing your request. This is most likely due to a connection failure. Please try again.
--- Koniec kodu ---

tbgkol:
Ja bym próbował wtedy gdy w USA są godziny poranne czyli kiedy u nich jest 4 lub 5. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej