Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Publiczna beta Windows 7 już jutro!
PiasQ:
--- Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 16:19:12 ---Sorki ale co to ma wspólnego z tym co ja pisze?? Firmy mnie nie interesują Interesują mnie normlanie zwykli użytkownicy taki jak ja i wiele innych od których chcą tylko ściągnąć kase za coś Co juz JEST.
--- Koniec cytatu ---
To zostań przy Viście ... proste ;] ... wypowiadasz się w sposób jakby ktoś Ciebie zmuszał. Tak jak pisałem - Vista jest dla mnie bardzo dobrym systemem, brakuje jej tylko szybkości, mniejszych wymagań. Tutaj przychodzi do nas Win7 ... póki co wiele funkcjonalności jest zapożyczonych z Visty, no ale to BETA.
Wciąż natomiast nie wiem czego Ty wymagasz ... innej funkcjonalności? Ale jakiej? Masz jakieś pomysły odnośnie tego co można zmienić?
pienta:
--- Cytat: PiasQ w 10 Styczeń 2009, 16:31:11 ---Pole z witryną, w której jest uruchamiany: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx (jak ktoś chce 32 bit to musi zmienić na 32)
--- Koniec cytatu ---
Ten myk nie działa, o ile przy 64 rzeczywiście próbuje się załadować, o tyle przy zmianie na 32 od razu wywala błąd, że nie ma takiej strony :|
EDIT: Ok, mój błąd, próbowałem na razie tylko wrzucić ten adres do przeglądarki, zaraz pobawię się w skrypty, tylko muszę Firefoxa ściągnąć ;)
adriannek:
przy 32 bitach po 3 min juz mi wyskoczył key ;) dzieki weilkie ;)
PiasQ:
--- Cytat: pienta w 10 Styczeń 2009, 16:56:18 ---
--- Cytat: PiasQ w 10 Styczeń 2009, 16:31:11 ---Pole z witryną, w której jest uruchamiany: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx (jak ktoś chce 32 bit to musi zmienić na 32)
--- Koniec cytatu ---
Ten myk nie działa, o ile przy 64 rzeczywiście próbuje się załadować, o tyle przy zmianie na 32 od razu wywala błąd, że nie ma takiej strony :|
--- Koniec cytatu ---
A w skryptach też pozmianiałeś nazwy z 64 na 32? I tak samo w grasemonkey w polu ze stroną do jakiej ma się odwoływać?
lukas_gab:
--- Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 15:16:39 ---Windows 7 zainstalowany :) Przetestowany i Odinstalowany :)
Różnica pomiędzy Vistą. Wydajność. Nic co mogło by przykuć Uwagę do nowego windowsa Nie ma. Inne tapety pasek startu (detale). Jednym słowem dla zwykłych zjadaczy chleba. Nic nowego i nic potrzebnego w tym systemie nie ma. Finalna wersja bedzie bardzo podobna do Visty tylko troszke ulepszona. Zamiast wziąść się do roboty i naprawić to co spierniczyli w Viscie jakimiś naprawde porzadnymi ŁATAMI Biora się za robienie od nowa "tego samego". Żen.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku , byłeś na wakacjach na księzycu ? Win95 , Win98 , Win 2000 , Win NT , Win ME , Win 2000 Serv - powiedz mi który z nich miał innowacyjny interface ?
Zauważ że to beta - widziałeś bety Longhorna ?
To samo ? Otwórz 50 explolerów i alt+win - gdzie szybciej to chodzi ?
Mysle ze ten zestaw pytan pomoże Tobie zrozumieć idee dlaczego to Win7 a nie Vista Se ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej