Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (36/67) > >>

shiv:
Ludzie! Opanujcie się. Poczekacie, dostaniecie i ISO i klucze. :-\
Spokojnie, rano będzie można pewnie spokojnie pobierać. Na razie widzę panikę i poziom gorszy niż w przedszkolu. Proponuję wprowadzić zasadę do regulaminu Forum, że krótkie posty składające się z pojedynczych emotikon i słów będą usuwane... ::)

tab0reqq:
Sadzicie ze juz wstrzymane rozdawanie kluczy czy po porstu serwery przeladowane? Kurde... Kurde... kurde...
2.5mil odwiedzin i sciagniec kluczy w 4h to duzo ? :) Mozliwe?

luto:

--- Cytat: tbgkol w 09 Styczeń 2009, 22:54:29 ---Klucze można jeszcze w Technecie i MSDN'ie generować a tam są wogóle inne serwy i super transfer. ;)

--- Cytat: luto w 09 Styczeń 2009, 22:50:48 ---DAJCIE MI KLUCZ :D

--- Koniec cytatu ---

Krzykiem nic nie zdziałasz.
A wogóle do moderacji:

--- Cytuj ---13. Pisanie wszystkich wyrazów dużymi literami (pisanie na włączonym "caps lock"), oraz nadużywanie wykrzykników, jest odbierane jako krzyk. Taka wiadomość może być zignorowana przez Moderatora lub Administratora.
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

LOL nie no śmiesznie się tu robi :P nie przesadzasz ??
i od razu mówie że pisze na okolo 20 forach ogólnopolskich wiec wiem co można a co nie :P
i ciekawe kiedy naduzyłem Caps Locka jeśli użyłem Shifta :P i to pierwszy raz ??

EmDi:
hmm ciekawe zaczęło mi się ściągać z tych wcześniejszych linków:d

ziebal:

--- Cytat: tab0reqq w 09 Styczeń 2009, 23:00:21 ---Sadzicie ze juz wstrzymane rozdawanie kluczy czy po porstu serwery przeladowane? Kurde... Kurde... kurde...
2.5mil odwiedzin i sciagniec kluczy w 4h to duzo ? :) Mozliwe?

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że oni sobie nie postawili żadnego limitu pobrań... Zazwyczaj było tak, że kto chce to testował.
Dzisiaj Microsoft poprostu nie spodziewał się takiego zainteresowania - padły im serwery i robią co mogą, żeby to naprawić - może będą mirrory? Chociaż myślę, że dzisiaj i tak były...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej