Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 będzie za darmo
Czujny:
No wiadomo ;) Ale jest to także system wybierany przez tych, którzy nie potrzebują wodotrysków lub nie mają za dużo pieniędzy.
To tak jakby poniekąd Windows Vista faktycznie był przejściowy dlatego żeby Ci co go kupili tuż przed premierą sięnie zawiedli na Microsofcie dostaną taką szansę, Ci co to zrobili wcześniej są nieoficjalnymi frajerami w oczach koncernu z Redmond ^^
Mercor:
--- Cytat: barthd w 08 Styczeń 2009, 00:32:52 ---No wiadomo ;) Ale jest to także system wybierany przez tych, którzy nie potrzebują wodotrysków lub nie mają za dużo pieniędzy.
To tak jakby poniekąd Windows Vista faktycznie był przejściowy dlatego żeby Ci co go kupili tuż przed premierą sięnie zawiedli na Microsofcie dostaną taką szansę, Ci co to zrobili wcześniej są nieoficjalnymi frajerami w oczach koncernu z Redmond ^^
--- Koniec cytatu ---
No masz, musiales to powiedziec nie ? :D a juz myslalem ze nikt procz mnie na ten pomysl z frajerami nie wpadnie hehehe.
tbgkol:
--- Cytat: barthd w 08 Styczeń 2009, 00:32:52 ---No wiadomo ;) Ale jest to także system wybierany przez tych, którzy nie potrzebują wodotrysków lub nie mają za dużo pieniędzy.
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się. Tak samo było z premierą Visty i XP też można było wymienić...
MP:
Może i tak było przed premierą Visty ale wtedy za update trzeba było zapłacić - z tego co pamiętam nie było to zbyt opłacalne jak na ówczesne warunki. Teraz pojawiła się informacja o darmowej aktualizacji więc to zmienia postać rzeczy. Sam niedawno zakupiłem komputer z Vistą na pokładzie i nie jest do końca fair, że osoby który kupią OEM kilka miesięcy przed premierą dostaną Windows 7 za darmo. Wychodzi na to, że jestem gorszy bo kupiłem sprzęt o 6 miesięcy za wcześnie :) a tak na marginesie nie ma co się bulwersować bo informacje są jeszcze niepotwierdzone więc może okazać się, że darmowego Sevena nie będzie ;)
tbgkol:
Mylisz się. Można było darmowy upgrade zrobić z WinXP Pro do Visty Bussines. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej