Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7012 (Beta 1)
popuri11:
Mam pytanie bo teraz korzystam z Windows 7 beta 1 build 7000 i chciał bym zrobić upgrade do build 7012 czy jest taka możliwość ?
jeśli tak to jak to zrobić z poziomu bota czy z poziomu Windows ? .
tbgkol:
--- Cytat: popuri11 w 08 Styczeń 2009, 17:07:13 ---Mam pytanie bo teraz korzystam z Windows 7 beta 1 build 7000 i chciał bym zrobić upgrade do build 7012 czy jest taka możliwość ?
jeśli tak to jak to zrobić z poziomu bota czy z poziomu Windows ? .
--- Koniec cytatu ---
Na razie są tylko plotki, że będzie istnieć taki build...
--- Cytat: luto w 08 Styczeń 2009, 17:02:35 ---i wrzuc na jakiś serwerek :D jak coś to prosze PM :D
--- Koniec cytatu ---
Z zasady nie piracę i nie przyczyniam się do tego, żeby się to rozwijało...
--- Cytat: sproject w 08 Styczeń 2009, 17:05:56 ---Jutro już będzie na torrentach i RS (o ile nie dziś), więc nie ma co panikować. ;)
--- Koniec cytatu ---
Znając życie to pewnie juz jest. ;)
sproject:
Po pierwsze, nie ma takiej możliwości. a po drugie, nie ma stuprocentowej pewności, czy opublikowany build oznaczony jest numerem 7012, a nie "wydanym" wcześniej 7000.
popuri11:
dziękuje za odpowiedz .
aha jeszcze jedno bo na 1 partycji mam system a na 2 mam filmy , dokumenty , obrazy itd. jeśli będę instalował system na partycji 1 to nie będę musiał formatować partycji 2 ? żeby nie wgrywać na nowo filmy , dokumenty , obrazy.
sproject:
Nie będziesz musiał, o ile przy instalacji wejdziesz w tryb zaawansowany podczas wyboru miejsca ulokowania systemu, usuniesz partycję systemową i na miejscu przez nią zwolnionym zainstalujesz W7.
PS: Używaj opcji Modyfikuj, zamiast pisać nowe posty. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej