Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7012 (Beta 1)
ptakman92:
Ej ludzie!!!
Według WIKIPEDII dziś (05.01.2009) ma wyjść oficjalnie Windows 7 Build 7012 (Beta 1)
"Microsoft planuje wypuszczenie Windows 7 beta 1 build 7012 5 stycznia 2009 roku..."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows_7
Z tego co sprawdzałem, jeszcze tego buildu nie ma w sieci... Co o tym sądzicie? A może ktoś już znalazł Windows 7 Build 7012 (Beta 1) w necie? :D
umcs:
szukałem, szukałem ale bez rezultatu. Może później coś się znajdzie. Mi tam nie zależy aż tak bo jeszcze lecę na 6956 i dobrze mi jest a poza tym nie mam czystej płytki a jest za zimno żeby wychodzić.
tbgkol:
No to tak to jest edytowane narazie przez jakiegoś nowicjusza, ja to zaznaczyłem jako wesję przejrzaną, ale jeżeli będzie głucho o tym buildzie to usuwam tą informację.
sproject:
--- Cytat: tbgkol w 05 Styczeń 2009, 17:47:47 ---No to tak to jest edytowane narazie przez jakiegoś nowicjusza, ja to zaznaczyłem jako wesję przejrzaną, ale jeżeli będzie głucho o tym buildzie to usuwam tą informację.
--- Koniec cytatu ---
To przeze mnie. ;) Dodałem źródło do artykułu w Wiki, więc nie powinno już być problemu. :)
--- Cytuj ---Przyszedł w końcu czas na test długo wyczekiwanego systemu Windows 7 w wersji Beta 1 (build 7000) oraz galerię przeszło stu zrzutów ekranowych. Jest to pierwsza kompilacja Beta 1, natomiast w najbliższym czasie Microsoft wyda build 7012, który to będzie oficjalną testową wersją Windows 7 Beta 1.
--- Koniec cytatu ---
Pewne jest więc, że będzie to build 7012. Mniej pewne jest za to, czy aby na pewno dziś się pojawi. :-\
tbgkol:
Nie wiem dlaczego cię nie skojarzyłem chociaż codziennie przeglądam wiki i mam temat o wszytskich windowsach w obserwowanych. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej