Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Skad wziąść serial do W7?
sproject:
Ech, nie mam ochoty kłócić się tu z mądrzejszymi, oczywiście w pełni legalnymi użytkownikami W7, którzy nie potrafią zrozumieć, że ktoś inny mógł udostępnić ten cd-key przede mną, a ja s*am na to czy on jest w Sieci czy nie do momentu, gdy utracę dostęp do Windows Update lub stracę możliwość instalowania kolejnych SP (a, że SP3 jest ostatnim, którego w dodatku posiadam, rzecz jasna wg was na nielegalnym Windowsie, to prędko się tego nie spodziewam) wystarczy telefon do oddziału Microsoftu z prośbą o wydanie nowego seriala. Microsoft już nie raz, nie dwa blokował kolejne cd-keye choćby przy okazji wydania pakietów SP, jednak nie jest to żadną przeszkodą dla legalnego użytkownika, który dokonał aktywacji systemu...
Tja, tym razem też pewnie mnie zjedziecie, ale widzę, że wielu jest tutaj, którzy pozjadali rozumy.
tbgkol:
Dobra, dobra sam się key nie udostępnil, używasz wielorazowego keya więc jesteś piratem i nikt nic nie robi sobie z tego oprócz powiadomienia ciebie, ale ty oczywiście jeszcze udowadniasz, że jesteś legalno. O tak! A co do legalności w7. Jesteśmy legalnymi użytkownikami, ponieważ nikt nie zabramnia uzywania systemu przez pierwsze 30 dni bez keya. Tyle ode mnie.
lukas_gab:
Nawet Viste bez keya przez 30 dni można używać ;p Skoro nikomu nie dawałeś klucza to zakładamy że Nomy go wykradły .... Z innej strony może pracujesz w korporacji jakiejś lub masz windowsa z innej organizacji posiadającej klucz zbiorowy i sie tutaj niepotrzebnie denerwujesz ? A może padłeś ofiarą oszustwa i ktoś sprzedał ci pirata doskonale i perfekcyjnie podrobionego ? Na chłopski rozum jak nikomu nie powiesz że masz kozę to jak nikt jej nie zobaczy to nie rozgada całej wsi ;p Pomyśl nad tym a nie sie gorączkujesz i bluzgasz nieładnie .
Nawigacja
Idź do wersji pełnej