Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Skad wziąść serial do W7?
ziebal:
--- Cytat: sproject w 05 Styczeń 2009, 18:48:34 ---
--- Cytat: tbgkol w 05 Styczeń 2009, 18:41:25 ---Jeżeli google nic nie mówią to raczej to jest wymyślony serial. ;)
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie - wpisałem swój aktualny Windowsa XP i znalazłem jedynie siedem wyników
--- Koniec cytatu ---
<Tryb Ironi>
Patrz jaki numer, jak ja wpisuje swój to nie mam żadnego :P
</Tryb Ironi>
tbgkol:
--- Cytat: sproject w 05 Styczeń 2009, 18:48:34 ---Niekoniecznie - wpisałem swój aktualny Windowsa XP i znalazłem jedynie siedem wyników, a że W7 nie jest zbyt popularny, to w Google mogłoby go wcale nie być.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, że nie za bardzo lubimy piratów?
sproject:
--- Cytat: tbgkol w 05 Styczeń 2009, 18:54:49 ---
--- Cytat: sproject w 05 Styczeń 2009, 18:48:34 ---Niekoniecznie - wpisałem swój aktualny Windowsa XP i znalazłem jedynie siedem wyników, a że W7 nie jest zbyt popularny, to w Google mogłoby go wcale nie być.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Więc samo wpisanie swojego cd-keya do Google'a oznacza, że jest się piratem? Nie no, w takim bądź razie gratuluję...
ziebal:
--- Cytat: sproject w 05 Styczeń 2009, 19:11:41 ---
--- Cytat: tbgkol w 05 Styczeń 2009, 18:54:49 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Więc samo wpisanie swojego cd-keya do Google'a oznacza, że jest się piratem? Nie no, w takim bądź razie gratuluję...
--- Koniec cytatu ---
No jakby nie patrzeć klucza się nie publikuje, a jeśli google go znajduje, to znaczy że coś z nim jest nie tak...
tbgkol:
--- Cytat: sproject w 05 Styczeń 2009, 19:11:41 ---Więc samo wpisanie swojego cd-keya do Google'a oznacza, że jest się piratem? Nie no, w takim bądź razie gratuluję...
--- Koniec cytatu ---
No proszę pana a jak się nazywa nielegalne kopiowanie i używanie nielegalnych keyów? Czyżby nie piractwo? A raczej nie sądze, że udostępniłeś całemu światu key do swojej wersji XP. A w końcu jeżeli ci wyskakuje 7 wyników to na pewno użyłeś jakiegoś spiraconego... Koleś nie jestem debilem i wiem co czytam. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej