Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL -wykrywanie sprzętu

<< < (2/4) > >>

krzysztof7272:

--- Cytat: Madzia w 29 Wrzesień 2009, 16:19:49 ---Generalnie jesli chodzi o sterowniki do sprzetu, to miedzy RC a RTM jest spora roznica. RC ma w sobie wiecej niz RTM.
Takze kombinuj ze sterownikami od producenta.
Poza tym, zainstaluj oryginalna wersje, anie jakies denne przerobki :D Bo sa klopoty z tymi..... :D

--- Koniec cytatu ---
Instalowałem wyłącznie wersje RTM. Problem jest w tym, że na wersji angielskiej działa wszystko idealnie a na polskiej już nie.
Sumy kontrolne porównałem na stronie TechNet i są poprawne.
Może wersja PL jest skopana?

Madzia:
Wiem tylko tyle, ze na przerobkach sa problemy ze sterownikami. Sciagnij ORYGINAŁ PL i powinno byc OK.

krzysztof7272:

--- Cytat: Madzia w 29 Wrzesień 2009, 17:05:45 ---Wiem tylko tyle, ze na przerobkach sa problemy ze sterownikami. Sciagnij ORYGINAŁ PL i powinno byc OK.

--- Koniec cytatu ---
Możesz mi wskazać odpowiednią wersję windows 7 32 bit?

Tom:
Mój obraz to oryginalny obraz oprócz włączenia wyboru wersji. To nie ma żadnego wpływu na działanie systemu.

krzysztof7272:

--- Cytat: Tom w 29 Wrzesień 2009, 18:18:26 ---Mój obraz to oryginalny obraz oprócz włączenia wyboru wersji. To nie ma żadnego wpływu na działanie systemu.

--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli wersję Pl która będzie w sprzedaży. Dodam jeszcze jedno, że na angielskiej miałem do pobrania nowsze stery do grafiki a na polskiej nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej