Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Dlaczego nie warto używać Linuksa? Szkolenie Microsoft ;)

<< < (2/3) > >>

sCooBy^:

--- Cytat: Aleksiej w 08 Wrzesień 2009, 18:18:05 ---
--- Cytat: lukas_gab w 08 Wrzesień 2009, 17:48:10 ---No, ale MS ma racje w niektórych argumentach. Linux nie wspiera mp3 playerów kamer etc. etc. tak jak windows, a czasami trzeba konfigurować coś ręcznie.

--- Koniec cytatu ---

Poproszę więc o działający sterownik od Windows7 do moich drukarek, np. do HP DJ 3820, czy HP DJ 895CXi
Pod linuxem drukarki te działają bez problemu.
;-)

--- Koniec cytatu ---

http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=39327

lukas_gab:
Sorry drukarka ma 7 lat ;p toż to dziadek i nie ma pod nią sterownika do WIndows 7 ale jak by byl to by działal, niemniej nie napisałem ze WSZYSTKO jest a to ze WIĘCEJ OBSŁUGUJE, a jak już OBSŁUGUJE to w PEŁNI i nie trzeba grzebac ręcznie.

Gerald:
Są zastosowania gdzie winda leży i kwiczy albo prościej po prostu użyć linucha. Dla posługujących się Linuksem taka ręczna konfiguracja to zaleta i to duża. Jednak trzeba przyznać, że winda jednak dominuje.
Osobiście nie umiałbym się obejść bez linuksa.

szpachla:
A ja właśnie nagrałem płytkę z linuxem i biore sie za instalację.
Będę próbował swoich sił z konfiguracją ftpd i iptables.
Back to Bash :)
tryb textowy rządzi, przynajmniej można sie czegoś wartościowego nauczyć :)

sCooBy^:

--- Cytat: Gerald w 08 Wrzesień 2009, 19:04:48 ---Są zastosowania gdzie winda leży i kwiczy albo prościej po prostu użyć linucha. Dla posługujących się Linuksem taka ręczna konfiguracja to zaleta i to duża. Jednak trzeba przyznać, że winda jednak dominuje.
Osobiście nie umiałbym się obejść bez linuksa.

--- Koniec cytatu ---

Osobiście nie widzę żadnego konkretnego zastosowania w którym linux by mi się lepiej sprawował od Windows. Na linuxa nie ma nawet porządnych (produktywnych) narzędzi programistycznych ;)

--- Cytat: szpachla w 08 Wrzesień 2009, 21:00:13 ---A ja właśnie nagrałem płytkę z linuxem i biore sie za instalację.
Będę próbował swoich sił z konfiguracją ftpd i iptables.
Back to Bash :)
tryb textowy rządzi, przynajmniej można sie czegoś wartościowego nauczyć :)

--- Koniec cytatu ---

A ja właśnie głaskam kota pijąc przy tym poranną kawunię ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej