Windows 7 PL Już jest!

Zaczęty przez sCooBy^, 25 Sierpień 2009, 02:53:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shabovy

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: Mundek25 w 02 Wrzesień 2009, 22:31:50
misiek jak zintegrowałeś loadera?

Pewnie loader, cert i logo w $OEM$, a key ustalony za pomocą DISM ;) Tak jak w mojej wersji ;D

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Cytat: Shabovy w 03 Wrzesień 2009, 00:54:59
Cytat: Mundek25 w 02 Wrzesień 2009, 22:31:50
misiek jak zintegrowałeś loadera?

Pewnie loader, cert i logo w $OEM$, a key ustalony za pomocą DISM ;) Tak jak w mojej wersji ;D
Key'a nie wpisalem  bo nie znalem komendy ale to chyba i tak nikomu nie przeszkadza :) Daje dalej bez seriala i aktywator sie wlacza i aktywny juz jest :) To z tym keyem wyglada najwyzej bardziej estetycznie ale nic nie wnosi do aktywacji :P

king2009

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Kowalmisiek które to linki na blogu z tą przerobiona wersją?????

Madzia

Ekspert
IP zapisane

michalus

Ekspert
IP zapisane

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.

OzzMaster

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: kowalmisiek w 03 Wrzesień 2009, 21:24:26
Linki do mojej wersji juz podalem na blogu i jest tam tez opis co jest zrobione. Staralem sie jak moglem i wyszlo calkiem dobrze. Prosba do Tom'a. Mozesz zmienic nazwe z 58 na cos bardziej pasujacego do tematu.

Wrzuciłby ktoś na rapida ? Z góry dzięki :)

rbej

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: equimanthorn w 04 Wrzesień 2009, 08:49:23
Czy mógłby ktoś z Was użyczyć mi konto premium na hotfile.com na potrzeby szybkiego zassania wybranej przeze mnie kompilacji win? (oczywiście na PW). Dzięki i pozdrawiam!!!

Złodziej prosi innych o dobry wytrych, żeby mógł szybciej kogoś okraść. Brak słów...

topiq

**
Użytkownik
IP zapisane
Mundek szanuj język polski proszę Cię.
Zainstalowałem sobie w końcu Windows 7 PL Ultimate i mam pytanie, czy jak mi 22 października przyjdzie mój W7 HP z Vobisu to wystarczy, że do obecnej kopii wklepię kluczyk i zmieni mi sie wersja na HP? Czy reinstall czeka? Jak wystarczy to jutro już zrobię porządek bo mi RC chyba sie sypie. A tak w czasie instalacji nawet nie zwróciłem uwagi, na te śmieszne rzeczy co piszecie, jakieś angielskie komunikaty czy paski z Visty  ??? Ale w sumie nie siedziałem wpatrując sie w ekran, ustawiłem co trzeba i poszedłem na kawe :D
Pozdrawiam.

michalus

Ekspert
IP zapisane
Nie klucz od HP bedzie pasowal tylko do HP wiec reinstalacja cie czeka

topiq

**
Użytkownik
IP zapisane
Hmmm... to odblokuję Home Premium... Tylko nie moge namierzyć tej instrukcji jak usunąć plik odpowiedzialny za wybór wersji. Ostatecznie ręcznie wykasuję. Dzięki za odpowiedź.

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane
Cytat: topiq w 04 Wrzesień 2009, 11:08:36
Mundek szanuj język polski proszę Cię.
Zainstalowałem sobie w końcu Windows 7 PL Ultimate i mam pytanie, czy jak mi 22 października przyjdzie mój W7 HP z Vobisu to wystarczy, że do obecnej kopii wklepię kluczyk i zmieni mi sie wersja na HP? Czy reinstall czeka? Jak wystarczy to jutro już zrobię porządek bo mi RC chyba sie sypie. A tak w czasie instalacji nawet nie zwróciłem uwagi, na te śmieszne rzeczy co piszecie, jakieś angielskie komunikaty czy paski z Visty  ??? Ale w sumie nie siedziałem wpatrując sie w ekran, ustawiłem co trzeba i poszedłem na kawe :D
Pozdrawiam.
Jeżeli zainstalowałeś ultimate to klucz który do ciebie dotrze pasował nie będzie ale jeżeli zainstalowałeś HP to twój klucz będzie pasować jak ulał.

Cytat: topiq w 04 Wrzesień 2009, 12:00:39
Hmmm... to odblokuję Home Premium... Tylko nie moge namierzyć tej instrukcji jak usunąć plik odpowiedzialny za wybór wersji. Ostatecznie ręcznie wykasuję. Dzięki za odpowiedź.
sprawdz PRV
Pozdrawiam wszystkich.

Patricko

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Panowie, posiadam wersję Windy7 Build 7600 x64, ale wersję angielską.
Tzn. już wgrałem polskie MUI, już nawet dość dawno można powiedzieć.
No i jest jeden denerwujący mankament, który był również w Viście.
Chodzi mi o obramowanie ikon, jest zbyt szerokie, to samo z menu start, również jest tam szeroko.
Na wersji angielskiej obramowanie było zawsze idealnie skrojone do ikonki i jej opisu, a tutaj szeroko jak cholera.

Na pewno każdy wie o co chodzi, bo jest dość denerwująca sprawa.
Musicie przyznać, że wygląda to ohydnie.

Czy na oryginalnym polskim systemie też ten problem występuje?
No i czy jest jakieś rozwiązanie, aby zrobić żeby było tak jak powinno, czyli wąskie obramowania w okół ikon i opisów.

Z góry dziękuje za pomoc.

Rafal05

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Wejdz w Personalizuj - kolor okna - zaawansowane ustawienia wyglądu , z rozwijanej listy wybierz - rozmieszczenie ikon pionowe i ustaw np. na 59 ,  to samo przy opcji ( poziome )

Luke

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Zielonka
IP zapisane
Cytat: Patricko w 06 Wrzesień 2009, 01:37:04
to samo z menu start, również jest tam szeroko.
Co do menu Start... rozwiązanie znajdziesz w moim podpisie. :P